Головна Новини Дозвілля подорожі Найкращі країни світу, які варто відвідати за життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкращі країни світу, які варто відвідати за життя

Складено рейтинг країн для подорожей, у які варто поїхати хоча б раз житті. Список включає такі популярні напрямки для туристів, як Таїланд, Греція, Індонезія та інші країни.

26 листопада 2023, 19:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Перегляд світу через призму подорожей відкриває нам неймовірні можливості побачити різноманіття культур, природних пейзажів та надзвичайних вражень. Видання CEOworld склало рейтинг найкращих країн, які варто відвідати принаймні один раз у житті. 

Найкращі країни світу, які варто відвідати за життя

Найкращі країни для подорожей. Фото з відкритих джерел

У своєму звіті CEOworld вказує, що ці країни не лише зачаровують своєю красою, але й пропонують неповторний досвід, який залишається в пам'яті назавжди. В опитуванні видання взяло участь понад 250 тис. осіб. Згідно з результатами, три країни світу, які повинна відвідати кожна людина це: Таїланд, Греція та Індонезія.

У Таїланді присутнє бурхливе нічне життя разом зі смачною їжею, яскравим мистецтвом, культурою, буддистськими храмами, нічними ринками та дивовижною природою. Якщо ж ви під час подорожі хочете більш спокійного відпочинку, то можна відправитись на острів Банг Крачао. Сюди можна втекти від міської суєти, а острів пропонує чудові храми, будинок духів та плавучий ринок.

Греція є однією з найпопулярніших країн серед туристів та славиться величезним багатством архітектури. Однак особливістю для кожного туриста під час подорожі до Греції можуть стати її острови. Наприклад острів Скіатос буде вдалим вибором для сімейного відпочинку, Лефкада для серфінгістів, Ідра для туристів, що люблять мистецтво, Мілос для фотолюбителів та інстаграмерів, а острови Серіфос та Аморгос для тих, хто шукає умиротворення.

Індонезія також славиться різноманітними пакетами для мандрівників та туристів. Під час подорожей кожен може обрати бездоганні пляжі, спокійні озера, сюрреалістичні острови, неймовірні водоспади та навіть вулкани. Крім того, Індонезія пропонує яскраві ринки для шопоголіків, де можна знайти все необхідне, щоб запам'ятай подорож на все життя.

Рейтинг з 10 країн світу, які варто відвідати за життя за версією CEOworld:

  • 1. Таїланд
  • 2. Греція
  • 3. Індонезія
  • 4. Португалія
  • 5. Шрі-Ланка
  • 6. Південна Африка
  • 7. Перу
  • 8. Італія
  • 9. Індія
  • 10. ОАЕ

Зазначимо, що в список країни світу у які варто поїхати у своєму житті також потрапили Франція – 11 місце, Велика Британія – 12, США – 14, Іспанія – 15, Нідерланди – 18, Єгипет – 25, Японія – 31, Німеччина – 45.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 10 найкращих країн для життя та роботи, які обрали іноземці.

Також "Коментарі" писали про найгірші країни світу, які відвідували мандрівники під час своїх подорожей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини