Головна Новини Дозвілля подорожі Пасажири знайшли загадковий напис в туалеті: після цього літак здійснив аварійну посадку
commentss НОВИНИ Всі новини

Пасажири знайшли загадковий напис в туалеті: після цього літак здійснив аварійну посадку

Під час польоту на борту літака знайшли попередження про бомбу.

15 вересня 2024, 19:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Пасажирський літак авіакомпанії Vistara здійснював рейс з Індії до Німеччини та здійснив аварійну посадку в Туреччині. Причиною став шматок паперу з текстом в туалеті літака: "Бомба на борту". 

Пасажири знайшли загадковий напис в туалеті: після цього літак здійснив аварійну посадку

Під час польоту в літаку знайшли записку про бомбу. Фото з відкритих джерел

На борту літака перебувало 247 пасажирів, зокрема 11 членів екіпажу. Коли було знайдено попередження про бомбу в туалеті під час польоту, було піднято тривогу. Через загрозу вибуху літак негайно перенаправили до найближчого аеропорту Ерзурум на сході Туреччини.

Після приземлення пасажири та екіпаж літака були евакуйовані, а турецькі служби, у тому числі сапери зі службовими собаками, почали обшук літака — відповідно до протоколу безпеки. Також влада закрила повітряний простір над містом. Посадки та злети з аеропорту Ерзурум були призупинені. 

"Станом на 23:30 ми завершили всі пошукові та оглядові операції. В результаті проведеної роботи ми виявили, що загроза вибуху була необґрунтованою", — сказав губернатор Ерзурума Мустафа Чифтчі.

Після перевірки всі превентивні заходи були скасовані, зокрема призупинення посадок і зльотів з аеропорту Ерзурума. Поліція намагається встановити особу, яка написала попередження про бомбу на борту. 

Після закінчення усіх перевірок авіакомпанія Vistara організувала альтернативний рейс до Німеччини з новим екіпажем для пасажирів, які застрягли в Туреччині.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Польщі несподівано приземлився пасажирський літак з Москви.

Також "Коментарі" писали про те, що будується найбільший літак у світі. Він за деякими характеристиками перевершить український вантажний літак "Мрія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини