Головна Новини Дозвілля подорожі Париж втратив титул найромантичнішого місця: хто став новим лідером
commentss НОВИНИ Всі новини

Париж втратив титул найромантичнішого місця: хто став новим лідером

Париж посів друге місце в рейтингу найромантичніших місць світу.

16 вересня 2024, 11:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Найбільш романтичним туристичним місцем світу 2024 року було названо острів Мауї на Гаваях, який перевершив за цим показником місто "кохання" — Париж. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дослідження Talker Research замовлене Funjet Vacations.

Париж втратив титул найромантичнішого місця: хто став новим лідером

Мауї на Гаваях названо найромантичнішим місцем. Фото з відкритих джерел

Згідно з опитуванням Talker Research, Мауї на Гаваях отримав титул найромантичнішого місця у світі у 2024 році. За нього проголосували 34% респондентів. 

Столиця Франції, яка вважається найромантичнішим містом світу, посіла друга місце. 33% опитаних назвали Париж найромантичнішим місцем для туристів. Трійку лідерів замикає Рим в Італії – 29%.

Також серед популярних романтичних місць опинились: Венеція – 27%, місто Канкун у Мексиці — 19%, Тоскана в Італії — 16%, Коста-Рика — 13%, Британські Віргінські острови — 12% та остів Санторіні у Греції – 11%.

Як показало дослідження Talker Research, попри те, що туристи прагнуть відвідати популярні місця, більшість з них вважають, що приховані або менші місця більш романтичні — 69%. За словами респондентів менш відомі напрямки відпочинку краще створюють настрій для близькості з партнером.

"Спільний відпочинок — це не лише відкриття нових місць; це про те, щоб запалити, поглибити або відродити романтику, уникнути буденності та відсвяткувати кохання, яке вас пов’язує", — сказала Дана Студебейкер віцепрезидентка Funjet Vacations.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про "паризький синдром", яким шокує столиця Франції мандрівників. 

Також "Коментарі" писали про росіян, які перетворили на пекло відпочинок іноземних туристів в Туреччині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини