Головна Новини Дозвілля подорожі Шокуюча поведінка: росіяни перетворили на кошмар відпочинок іноземних туристів у Туреччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Шокуюча поведінка: росіяни перетворили на кошмар відпочинок іноземних туристів у Туреччині

Польська туристка провела відпустку в Туреччині та розповіла про жахливу поведінку росіян.

1 вересня 2024, 16:50 comments8135
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Попри запроваджені міжнародні санкції проти Росії, російські туристи продовжують відпочивати за кордоном, зокрема у Туреччині. Польська туристка пані Магда побувала в Анталії та розповіла, як у Туреччині поводилися туристи з Росії. За її словами, російські туристи були неввічливі та зверхньо ставились до відпочиваючих з інших країн.

Шокуюча поведінка: росіяни перетворили на кошмар відпочинок іноземних туристів у Туреччині

Російські туристи. Фото з відкритих джерел

З початку війни в Україні минуло понад 2,5 роки. Значна частина країн обмежила, або взагалі заборонили в’їзд у свої країни для росіян. Однак до деяких туристичних міток російські туристи продовжують подорожувати. Одним з найпопулярніших маршрутів виявилась Туреччина.

В Туреччині обслуговування у готелях часто орієнтоване на гостей з Росії — адміністратори та офіціанти не лише говорять російською, але часто більш привітні до туристів з країни агресора у порівнянні до інших відпочиваючих. 

"З самого початку ми були шоковані тим, скільки росіян було в нашому готелі і як до них ставилися. Ніхто з персоналу не говорив англійською, навіть жінки на стійці для реєстрації, які намагалися говорити англійською — вони кожне друге слово вставляли російською мовою" — розповідає пані Магда. 

Росіяни поводили себе так, що "вони навіть хизуються тим, що вони з Росії, що вони найкращі". За словами польської туристки, це ще більш боляче в контексті війни в Україні. Пані Магда розповідає, що у поведінці росіян не були ввічливості, вони зверхньо дивились на поляків та гостей інших національностей.

Польська туристка вказує, що росіяни влаштовували хаос під час обіду в ресторані. Вони "кинулися за продуктами, виносили фрукти... були черги, бійки". Також виникали проблеми на пляжі, де росіяни захоплювали шезлонги, хоч і не користувались ними.

"Вони взяли шезлонги, але вони навіть не лежали на них, вони просто ходили на пляж або сиділи в барі, це було божевілля", — розповідає Магда.

Більшість російських туристів виїхало в останні дні перебування польської туристки в Туреччині. За її словами, за відсутності росіян, "було порожньо і тихо, у ресторані була правильна поведінка, а після сніданку можна було легко піти до басейнів і полежати на шезлонгу". 

Однак полячка була здивована турецьким персоналом. Після від’їзду російських туристів адміністрація готелю забрала більшість розваг, обмежила алкоголь, а у барах відмовлялись робити напої, які раніше продавали росіянам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський турист намагався зґвалтувати корову, але щось пішло не так.

Також "Коментарі" писали про тайського монаха, який приборкав п'яного російського туриста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини