Головна Новини Дозвілля подорожі П'ять туристичних місць, від яких мурашки по шкірі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять туристичних місць, від яких мурашки по шкірі (ФОТО)

Ці туристичні місця підійдуть для тих, хто шукає гострих відчуттів

5 квітня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Туристів з усього світу завжди привертали загадкові й навіть моторошні місця, які вирізняються своєю красою і цікавою історією. Представляємо добірку саме таких місць, які можуть викликати мурашки по шкірі.

П'ять туристичних місць, від яких мурашки по шкірі (ФОТО)

Найстрашніші туристичні місця (фото з відкритих джерел)

Острів ляльок, Мексика

Це острів, розташований в одному з каналів у Сочимілько, районі мексиканської столиці Мехіко. На деревах по всьому острову розвішені сотні зламаних і знівечених дитячих ляльок, покликаних заспокоїти привид дівчинки, яка нібито потонула в місцевих водах. Це "страшне" місце є відомою туристичною визначною пам'яткою.

П'ять туристичних місць, від яких мурашки по шкірі (ФОТО) - фото 2

Священний ліс, Італія

Садово-парковий ансамбль у долині біля підніжжя замку родини Орсіні в містечку Бомарцо. Його прикрашають близько 30 міфологічних скульптур і фантастичних споруд. Одним із перших відвідувачів парку у 1938 році був Сальвадор Далі. Деякі мотиви побаченого увійшли в його картину "Спокуса Святого Антонія" (1946 рік).

П'ять туристичних місць, від яких мурашки по шкірі (ФОТО) - фото 3

"Рука пустелі", Чилі

Дивовижна скульптура, розташована в пустелі Атакама. Вона являє собою ліву долоню людини, яка начебто висовується з-під землі приблизно на три чверті. Висота скульптури — 11 метрів.

За задумом автора, його робота повинна виражати людську несправедливість, самотність, горе і муки, а настільки помітний розмір — вразливість і безпорадність.

П'ять туристичних місць, від яких мурашки по шкірі (ФОТО) - фото 4

Озеро Споттед-Лейк, Канада

Солоне мінеральне озеро, розташоване в Британській Колумбії, неподалік від містечка Осуюс. Для індіанців племені Оканаган воно є священним вже багато століть. Щоб поглянути на водойму зблизька, потрібен спеціальний дозвіл від вождя племені.

П'ять туристичних місць, від яких мурашки по шкірі (ФОТО) - фото 5

Острів Повелья, Італія

Згідно з легендою, острів був місцем, куди засилали помирати хворих на чуму, саме через це там бродять неупокоєні душі хворих. Також на острові розташована психіатрична лікарня, в якій, за чутками, проводили досліди. Наразі острів занедбаний.

П'ять туристичних місць, від яких мурашки по шкірі (ФОТО) - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які туристичні місця вважаються найнебезпечнішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

38

3 червня 2021, 08:05

Вы хотите забеременеть, но нет хорошего мужчины? Желание родить ребенка - желание для женщины естественное и необходимое. Если по какой то причине, например при мужском бесплодии, несовместимости или другой причине, Вам нужен мужчина для зачатия, Вы можете обратиться ко мне. При взаимной симпатии готов помочь забеременеть традиционным способом. симпатичный мужчина с 2мя высшим техническим образованиями,владею иностранным языком,школа с медалью, без вредных привычек. Вы хотите, но нет возможности забеременеть? Помогу забеременеть бесплатно. В некоторых случаях, готов частично участвовать в воспитании. E-mail: [email protected] Если не отвечу, напишите ещё раз, проверив правильность написания контактных данных (электронной почты).


Новини