Головна Новини Дозвілля подорожі П'ять місць на Землі, де ви ризикуєте не вижити (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять місць на Землі, де ви ризикуєте не вижити (ФОТО)

Опубліковано список дивовижних місць на Землі, в які краще не їхати, щоб не піддавати ризику своє життя

13 травня 2021, 15:35
Поділіться публікацією:

На нашій планеті є чимало дивовижних і мальовничих місць, дивлячись на які складно повірити, що це реальні кадри. Але деякі з цих місць можуть поставити ваше життя і здоров'я під загрозу, тому варто бути акуратнішими. Про які місця йдеться?

П'ять місць на Землі, де ви ризикуєте не вижити (ФОТО)

П'ять місць на Землі, де ви ризикуєте не вижити / фото: funart.pro

Гора Вашингтон

П'ять місць на Землі, де ви ризикуєте не вижити (ФОТО) - фото 2

Це найвища гора в північно-східному регіоні США висотою 1917 метрів. Вона відома небезпечно мінливою погодою, тому що на ній перетинаються вітри різних напрямків.

На вершині Вашингтона панують дійсно екстремальні умови, які вже неодноразово призводили до загибелі  мандрівників, які переоцінили свої сили.

Пустеля Данакіль

П'ять місць на Землі, де ви ризикуєте не вижити (ФОТО) - фото 3

Красива, але найжорстокіша пустеля світу. Вона розташована в Ефіопії й приваблює своїм неземним виглядом. У цьому місці температура практично не опускається нижче 50 градусів Цельсія, що у поєднанні з вулканічною активністю в районі пустелі призводить до високої концентрації парів сірки в повітрі. Знаходитися в пустелі без супроводу гіда заборонено!

Кеймада-Гранді (Зміїний острів)

П'ять місць на Землі, де ви ризикуєте не вижити (ФОТО) - фото 4

Навіть якби ви захотіли відвідати цей острів, то нічого у вас би не вийшло. Туристи можуть розраховувати лише на човнову екскурсію до його берегів. Територія острова охороняється владою Бразилії. Річ у тому, що на ньому мешкає безліч різних отруйних змій, від яких навряд чи можна сховатися.

Озеро Ніос

П'ять місць на Землі, де ви ризикуєте не вижити (ФОТО) - фото 5

Кратерне озеро, розташоване в центральній частині Північно-Західного регіону Камеруну. З нього витікає ліва притока річки Жонга.

Ця водойма — одне із найсмертоносніших місць на планеті. 21 серпня 1986 року на озері Ніос сталася лімнологічна катастрофа, в результаті якої понад 1700 людей загинули. Викид величезних обсягів діоксиду вуглецю у вигляді газу тривав кілька годин.

Північний Сентінельський острів

П'ять місць на Землі, де ви ризикуєте не вижити (ФОТО) - фото 6

Один із Андаманських островів у Бенгальській затоці, який контролює народ сентінельці. Ці аборигени зовсім негостинні й проти будь-яких контактів із чужинцями. Вони вбивають усіх, хто намагається наблизитися і висадитися на їхній території.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, де в Україні знаходяться місця сили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини