Головна Новини Дозвілля подорожі Місця сили в Україні: де можна відновити енергію (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Місця сили в Україні: де можна відновити енергію (ФОТО)

Опубліковано список дивовижних місць в Україні, які мають особливу енергетику і допоможуть відновити заряд енергії

7 травня 2021, 14:30 comments1364
Поділіться публікацією:

Наша країна багата на безліч унікальних місць, які зачаровують своєю мальовничою природою, допомагають відновити сили і внутрішню гармонію. Де ж шукати ці природні "батарейки"?

Місця сили в Україні: де можна відновити енергію (ФОТО)

Заповідник Буша (фото з відкритих джерел)

Гора Тотоха — український Тибет

Місця сили в Україні: де можна відновити енергію (ФОТО) - фото 2

Це одне з найпотужніших місць сили розташоване в Київській області поряд із селом Медвин. Це місце ще називають українським Тибетом. Відповідно до сучасної інтерпретації "Тотоха" походить від імені єгипетського бога місяця Тота.

Люди запевняють, що ця гора сповнена позитивної енергетики. На ній є три енергетичні точки, що утворюють трикутник, всередині якого людина захищена від будь-якої енергетичної агресії. Один день подорожі сюди здатний подарувати сил і відкриттів на цілий рік!

Парк "Кам'яне село"

Місця сили в Україні: де можна відновити енергію (ФОТО) - фото 3

Український Стоунхендж знаходиться поблизу села Рудня-Замисловицька Олевського району Житомирської області. Він є скупченням великих валунів на кількох гектарах лісу. Це дуже загадкове місце, походження якого остаточно не встановлено.

Найбільше мандрівників інтригують "сліди Бога" — на деяких брилах є вм'ятини, обриси яких нагадують людську стопу. Вода, що наповнює сліди, цілий рік залишається теплою. Вважають, якщо в неї ступити босоніж, то зникнуть хвороби, а загадані бажання збудуться.

Містика київських гір

Місця сили в Україні: де можна відновити енергію (ФОТО) - фото 4

Найближчу і не менш цікаву подорож можна здійснити височинами Києва. Замкова, Володимирська, Лиса гори — місця із сильною енергетикою, куди сучасні маги, чаклуни та езотерики приходять проводити свої обряди і ритуали.

Заповідник Буша

Місця сили в Україні: де можна відновити енергію (ФОТО) - фото 5

Це сакральне місце слов'ян, яке зберігає в собі родову пам'ять століть і тисячоліть. Тут знаходиться унікальний скельний храм, присвячений Великій Богині-Матері. Заповідник Буша розташований у Вінницькій області (Ямпільський район).

Вчені говорять, що на цьому місці (здебільшого уві сні) людям відкриваються таємниці минулого і майбутнього, пов'язані з конкретною людиною або її родом.

Бакота

Місця сили в Україні: де можна відновити енергію (ФОТО) - фото 6

Національний природний парк "Подільські Товтри" і околиці села Бакота (Кам'янець-Подільський) входять у трійку найбільш мальовничих і незвичайних локацій України. У цьому селі знайдені залишки язичницьких святилищ і скельний монастир XI століття. Розташовані поруч природні джерела з водою вважаються цілющими.

Це місце відоме не лише сильною енергетикою і пейзажами, а й нетиповим, майже субтропічним кліматом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які цікаві місця вдалося розсекретити завдяки Google Maps.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

38

3 червня 2021, 08:06

Вы хотите забеременеть, но нет хорошего мужчины? Желание родить ребенка - желание для женщины естественное и необходимое. Если по какой то причине, например при мужском бесплодии, несовместимости или другой причине, Вам нужен мужчина для зачатия, Вы можете обратиться ко мне. При взаимной симпатии готов помочь забеременеть традиционным способом! симпатичный мужчина с 2мя высшим техническим образованиями,владею иностранным языком,школа с медалью, без вредных привычек. Вы хотите, но нет возможности забеременеть? Помогу забеременеть бесплатно. В некоторых случаях, готов частично участвовать в воспитании. E-mail: [email protected] Если не отвечу, напишите ещё раз, проверив правильность написания контактных данных (электронной почты).


Новини