Головна Новини Дозвілля подорожі Несподіваний інцидент на Евересті: чоловіки побились через селфі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподіваний інцидент на Евересті: чоловіки побились через селфі (ВІДЕО)

Двоє китайських туристів побились на оглядовому майданчику на шляху до гори Еверест.

9 липня 2024, 16:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









На оглядовому майданчику поблизу гори Еверест стався курйозний випадок. Двоє туристів з Китаю почали сперечатись, щоб зробити селфі на фоні гір. Суперечка переросла у справжню бійку, який зафіксували туристи, що були навколо.

Несподіваний інцидент на Евересті: чоловіки побились через селфі (ВІДЕО)

Пара туристів з Китаю побилась на горі Еверест. Фото з відкритих джерел

Дві пари китайських туристів намагались знайти найкраще місце для селфі під час сходження на Еверест. Спочатку мандрівники лише сперечались, кому де стояти під час спроби зробити фото, однак згодом почали битись на оглядовому майданчику.

На відео помітно, як двоє чоловіків борються на підлозі. Одна з жінок намагається відтягнути чоловіка, тоді як інша приєдналася до суперечки та почала бити ногами одного з туристів.

Інцидент стався 25 червня, а зупинити бійку між двома парою мандрівників вдалось лише прикордонній поліції, яка патрулювала поблизу оглядового майданчика. Наразі невідомо, чи постраждав хтось в наслідок бійки, однак усіх чотирьох мандрівників взяли під варту.

Відео з курйозним випадком з Евересту поширилось у соціальних мережах, де зібрало численні коментарі. Дехто висміює туристів, дивуючись, як вони можуть витрачати час на суперечки в такому холодному місці. Інші користувачі вказали, що є багато красивих місць, щоб зробити гарне фото, і деяким людям потрібно попрацювати над самоконтролем.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що селфі на відпочинку вбило російську блогерку. Жінка поїхала відпочивати на невизнану територію та впала зі скелі.

Також "Коментарі" писали про шість важливих порад для туристів в Індії, знаючи їх можна уникнути багатьох халеп під час відпочинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини