Рубрики
МЕНЮ
Любовь Блажко
Незважаючи на січневий локдаун, Буковель продовжує активно працювати і приймати туристів. На території комплексу працюють сувенірні кіоски, ресторани, кафе. Відпочиваючих на гірськолижному курорті дуже багато, але Буковель — задоволення не з дешевих.
Буковель. Фото: abcnews
Так, журналіст і громадський діяч Дмитро Безпалий на своїй сторінці в соціальних мережах опублікував чек одного з ресторанів курорту. І сума в ньому здивувала багатьох користувачів інтернету. Дмитро написав, що рахунок не його, а компанії відпочиваючих, яка, як бачимо, відпочила в ресторані на пристойну суму — 9420 гривень.
Порція борщу в цьому ресторані обійдеться в 215 гривень, а порція реберець BBQ коштує 250 гривень. Найдорожчою в рахунку виявилася хріновуха — за неї відвідувачі заплатили 1000 гривень за літр.Картопля по-домашньому, як і грецький салат, коштують 250 гривень. А ось свиняча рулька з тушкованою капустою — 2 тисячі гривень. Трохи дешевше обійшлася форель в прованських травах — 1725 гривень.
У коментарях користувачі пишуть, що в цьому році ціни дійсно сильно піднялися, якщо порівнювати з минулим.
Новини