Головна Новини Дозвілля подорожі Не встаючи з дивану: Amazon запустив платформу для віртуальних подорожей
commentss НОВИНИ Всі новини

Не встаючи з дивану: Amazon запустив платформу для віртуальних подорожей

Відкрити для себе нові місця тепер простіше простого

12 жовтня 2020, 15:13
Поділіться публікацією:

За допомогою нової програми Amazon Explore можна побачити світ навіть не встаючи з дивану. Автори цієї програми підготували для користувачів віртуальні подорожі з пішохідними екскурсіями та навіть кулінарними курсами. Про це пише видання segodnya.

Не встаючи з дивану: Amazon запустив платформу для віртуальних подорожей

Amazon запустив платформу для віртуальних подорожей. Фото: pixabay

"Домашніх" туристів чекає 40-хвилинний тур по храму Нандзен-дзі в Кіото, який знаходиться в Японії, віртуальна дегустація вин в Аргентині та 40-хвилинна сесія з приготування рибних тако в Мексиці.

Подорожі такого формату передбачають сеанс віч-на-віч з гідом в реальному часі. Найнеймовірніше те, що під час таких прогулянок ви зможете придбати сувеніри, які продаються в місцевих магазинах, і їх відправлять прямо до вас додому.

Компанія Amazon повідомляє, що це тільки пробна версія подібних подорожей, тому вони мають намір додати безліч напрямків вже незабаром. Екскурсії проводять туроператори, але незалежні гіди теж можуть приєднатися, заповнивши спеціальну анкету.

Віртуальний тур проводиться з використанням одностороннього відео, але з двостороннім аудіо, щоб туристи могли поставити питання своєму гіду. Комп'ютер або ноутбук, сучасний браузер, мікрофон і високошвидкісний інтернет — все, що необхідно, щоб розпочати подорож.

Також видання "Коментарі" розповість, жителям яких країн доступно найбільше напрямків для подорожей: список.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини