Головна Новини Дозвілля подорожі Названо найрозкішніший аеропорт світу: де знаходиться
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найрозкішніший аеропорт світу: де знаходиться

Міжнародний аеропорт Дубая зосереджений на тому, щоб зробити візит туристів незабутнім та розкішним.

21 березня 2024, 15:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Згідно з дослідженням AllClear Travel Insurance найрозкішніший аеропорт світу знаходиться в Об’єднаних Арабських Еміратах — Міжнародний аеропорт Дубай. Він не лише може похвалитись розкішшю та багатством, але й здатен пропускати за рік понад 90 млн туристів.

Названо найрозкішніший аеропорт світу: де знаходиться

Міжнародний аеропорт Дубай. Фото з відкритих джерел

AllClear Travel Insurance проаналізував понад 1800 аеропортів за кількома критеріями для свого рейтингу аеропортів, зокрема оцінюючи зону відпочинку, VIP-зал, готель та інші параметри на розкішність. За цими критеріями Міжнародний аеропорт Дубая названо найрозкішнішим аеропортом світу. Він отримав 83 бали зі 100 можливих.

"Дубай як місце призначення добре відоме в усьому світі своєю розкішшю та багатством, тому не надто дивно, що аеропорт вважається найрозкішнішим у світі. Аеропорт є найшвидше зростаючим авіаційним вузлом у світі, має власний 5-зірковий готель, дзен-сад, відкритий плавальний басейн, тренажерний зал, кінотеатр та велику кількість ресторанів", — пишуть автори дослідження.

Завдяки вражаючій кількості залів очікування та розкішних магазинів друге місце у рейтингу посів аеропорт Хітроу у Лондоні – 82 бали. Міжнародний аеропорт Хамад у Досі посів третє місце в списку – 73 бали.

Першу п'ятірку замикають Міжнародний аеропорт імені Шарля де Голля у Парижі та аеропорт Сіднея в Австралії – 66 балів та 61 бал відповідно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчена близько місяця живе в аеропорту Стамбула. Це сталось через те, що вона виїхала з Ірану з політичних міркувань, а її документах на проживання в Канаді вийшов термін.

Також "Коментарі" писали про Варшавський аеропорт імені Шопена, який евакуювали через небезпечний багаж з України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини