Головна Новини Дозвілля подорожі Найщасливіша країна світу пропонує безплатну відпустку, яка навчить бути щасливим
commentss НОВИНИ Всі новини

Найщасливіша країна світу пропонує безплатну відпустку, яка навчить бути щасливим

Фінляндію вшосте назвали найщасливішою країною світу. Тепер Visit Finland пропонує безплатну відпустку в країні та майстер-клас, який навчить кожного громадянина світу бути таким же щасливим як фіни.

27 березня 2023, 16:40 comments1766
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Згідно з доповіддю ООН, Фінляндія вшосте стала найщасливішою країною у світі. Тепер ця північна країна створила програму Visit Finland, яка шукає людей, які зможуть безплатно приїхати у Фінляндію на відпочинок, щоб бути такими ж щасливими як і фіни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Insider.

Найщасливіша країна світу пропонує безплатну відпустку, яка навчить бути щасливим

Фінляндія - найщасливіша країна світу. Фото з відкритих джерел

Команда незалежних експертів вимірювала такі фактори як середній дохід, психічне, фізичне здоров'я та інші. На основі цих даних Фінляндія значно переганяє інших конкурентів в так званому індексі щастя.

Ресурс Visit Finland вирішив навчити інших мешканців світу спробувати стати такими щасливими як фіни. Для цього планується провести "майстер-класи по щастю" впродовж чотирьох днів на курорті Куру. Visit Finland повністю покриє всі витрати на проїзд, проживання у окремій кімнаті, включно з доступом до сауни, спа-центру та інших необхідних речей. Повідомляється, що фінські експерти розкажуть про таємниці природи, їжу, здоров’я та баланс.

Кожен охочий може подати заявки на учать у програмі до 2 квітня, де буде розіграно 10 місць. Учасників просять записати відео, в якому вони пояснять, чому хочуть бути такими ж щасливими як фіни. Окрім того, переможців зніматимуть під час візиту, а кадри використовуватимуть у рекламі Visit Finland. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про азійську країну, яка оголосила, що буде платити гроші туристам.

Також "Коментарі" писали про те, що "рускій мір" дійшов до екзотичного острова Балі, де російський турист зняв штани на священній горі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини