Головна Новини Дозвілля подорожі Одна країна оголосила, що буде платити гроші туристам
commentss НОВИНИ Всі новини

Одна країна оголосила, що буде платити гроші туристам

Міністерство туризму Тайваню пропонує туристам гроші за відвідування країни. Кожен турист, який приїде в країну отримає спеціальну картку з грошима на витрати.

26 березня 2023, 10:30 comments1926
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Зазвичай туристи вирушають в країну і витрачають там гроші, проте одна азійська країна повідомила, що готова платити тим людям, які приїдуть до них на відпочинок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNBC.

Одна країна оголосила, що буде платити гроші туристам

Тайвань. Фото з відкритих джерел

Після початку коронавірусної пандемії туристична галузь занепала і тільки у 2022 році почала відновлюватись, проте повільно і не у всіх країнах. Однією з постраждалих територій виявився острів Тайвань. На території країни проживає близько 22 млн мешканців, а до пандемії острів відвідували близько 12 млн осіб. Після відкриття кордонів минулого року Тайвань відвідало всього 900 тис. людей.

Для заохочення та підняття економіки Міністерство туризму Тайваню оголосило про введення незвичайного рішення — туристи, які прибувають на острів, отримають гроші. На ці цілі Тайвань планує виділити близько 5,3 млрд тайванських доларів (близько 6 млрд гривень). Таким чином Тайвань роздасть 500 тис. ваучерів на суму 5 тис. тайванських доларів (6 тис. грн) для кожного туриста, який прибуде в їх країну.

Міністерство туризму Тайваню очікує, що таким способом залучити близько 6,5 млн відвідувачів на свій острів. Програма стартуватиме з квітня 2023 року. Туристи. Які прибудуть у Тайвань отримають спеціальну картку з грошима, які можна буде витратити на проживання, транспорт, ресторани та інші послуги в країні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що пара встановила рекорд з найдовшого поцілунку під водою.

Також "Коментарі" писали, що Тайвань представив нові безпілотники для захисту своєї території від можливих загроз з боку Китаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини