Головна Новини Дозвілля подорожі Найкращі міста в Європі для подорожей у 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкращі міста в Європі для подорожей у 2022 році

Європа відкриває свої міста для мандрівників з усього світу

11 лютого 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

 Міста в Європі великі, розвинені, сучасні і в них є що подивитися. Туристам подобається подорожувати по різним містам Європи. Про найкращі європейські міста, які туристам точно треба відвідати, пише thetravel.

Найкращі міста в Європі для подорожей у 2022 році

Валлетта, Мальта (фото з відкритих джерел)

Валлетта, Мальта
Найкращі міста в Європі для подорожей у 2022 році - фото 2

Це невелике місто на Мальті, яке є одним з найбільш незвичайних міст для відвідування в Європі завдяки своїй історії. Місто засноване у 1566 році і розташоване між природними гаванями. Воно є об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Кожен мандрівник знайде позолочені собори, величні особняки зі стінами-бастіонами, сади, міські ворота та інші стародавні пам'ятки, які можна побачити. Прогулянка вулицями Валлетти — це момент, який надовго запам'ятається будь-якій людині. Одні з кращих екскурсій   відвідування салютної батареї.

Афіни, Греція
Найкращі міста в Європі для подорожей у 2022 році - фото 3

Афіни — місто, добре відоме своєю багатою історією.  Стародавні руїни тодішньої грецької столиці подарують відвідувачам достатньо спогадів.  

Подорожуючи в Афіни, відвідайте колони храму Парфенона. На вулицях також можна побачити унікальне мистецтво. В Афінах є пляжі для відпочинку в спекотні дні. Обов'язковим місцем для відвідування є стадіон Панатінаїкос, який був побудований в 143 році до нашої ери. На стадіоні пройшли перші в історії сучасні Олімпійські ігри.

Флоренція, Італія
Найкращі міста в Європі для подорожей у 2022 році - фото 4

Це — місто у Італії, невелике, але досить відоме своєю культурою, історією та мистецтвом. Оскільки місто невелике, туристам сподобається відвідувати різні вулиці та визначні пам'ятки. Мармур Брунеллескі — шедевр, який домінує у Флоренції. Але є ще й  інші відомі місця для відвідування, вони також не менші цікаві.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про подорож до Амстердаму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини