Головна Новини Дозвілля подорожі Подорож до Амстердаму: що цікавого можна побачити у місті
commentss НОВИНИ Всі новини

Подорож до Амстердаму: що цікавого можна побачити у місті

В Амстердамі є багато цікавих локацій

25 січня 2022, 00:30
Поділіться публікацією:

  Амстердам-столиця Нідерландів і один з найпопулярніших туристичних напрямків в країні. Це різноманітне місто, яке може багато чого запропонувати кожному мандрівникові, починаючи з його приголомшливих каналів, уздовж яких розташовані унікальні архітектурні споруди, що відображають культуру і мистецтво міста, і закінчуючи його тюльпанами. Ось, чому Амстердам повинен бути в списку кожного мандрівника, пише thetravel.

Подорож до Амстердаму: що цікавого можна побачити у місті

Легендарний музей НЕМО (фото з відкритих джерел)

Вражаюча система каналів
Подорож до Амстердаму: що цікавого можна побачити у місті - фото 2

Амстердам має унікальну систему каналів, що налічує більше 62 миль каналів, які вже стали засобом пересування по місту. Систему створили в 17 столітті, коли столиця була найбагатшою серед інших, і перетворилася на один з найжвавіших портів у світі. Ці водні шляхи зараз використовуються для щоденного транспорту та огляду визначних пам'яток. Екскурсія на човні тривалістю 90 хвилин коштує 27,50 євро для дорослих і 8,50 євро для дітей.

Архітектурні споруди Амстердама
Подорож до Амстердаму: що цікавого можна побачити у місті - фото 3

Арки, які доповнюють численні споруди, є прикладом середньовічного Амстердама. Численні лінії дахів дають уявлення про історію кожної архітектури. Більшість з них з'єднані вулицями, які відображаються в міських каналах. Крім того, видатні пам'ятки міста, такі як науковий музей НЕМО, музей Шеоваартхейса, державний музей, музей Пате Тушинського,   приваблюють відвідувачів. Архітектурні споруди Амстердама вражають туристів.

Прекрасні тюльпани
Подорож до Амстердаму: що цікавого можна побачити у місті - фото 4

Амстердам виробляє близько 4,32 мільярда тюльпанів щороку, домінуючи у світовій індустрії цибулин тюльпанів. Амстердамський музей тюльпанів, розташований за адресою Прінсенграхт, 116, також відкритий для відвідувачів за ціною від 3 до 10 євро. Квітень — найкращий час для відвідування Амстердама та Нідерландів, де росте багато тюльпанів.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що квартал Червоних ліхтарів може зникнути з центру Амстердама.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини