Головна Новини Дозвілля подорожі Має побувати кожен: популярні місця поблизу Буковеля
commentss НОВИНИ Всі новини

Має побувати кожен: популярні місця поблизу Буковеля

Туристичні дива, яких розташовані недалеко від відомого українського курорту

28 січня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Є в Карпатах місця, розташовані недалеко від Буковеля, які повинен побачити кожен на власні очі. Про них розповіли журналісти Нового каналу Максим Узол і Ольга Манько.

Має побувати кожен: популярні місця поблизу Буковеля

Карпати. Фото: lifeistrip.com.ua

Віадуки (Ворохта)

Мости-віадуки в Ворохті — це місце, яке точно не залишить байдужим нікого. Там розташовані цілих два з усіх шести мостів, які є на території України.

Один з віадуків має довжину в 130 метрів, а найбільший проліт в ньому — 23 метри. Міст також привертає увагу тим, що він розмальований яскравими тематичними малюнками. Створили його італійці ще понад 100 років тому за часів Австро-Угорської імперії.

Другий віадук вважається одним з найстаріших в Україні — його створили ще в 1895 році. Побудували для важливих цілей: щоб з'єднати залізницею Адріатичне і Чорне моря.

Водоспад Пробій (Яремче)

Колись висота цього водоспаду досягала 25 метрів, але потім його довелося підірвати. Він перетворився в каскади і пороги. Головна перевага водоспаду в тому, що він доступний і з моста, і навіть можна спуститися прямо до нього. Однак потік води тут сильний, тому потрібно бути обережним.

Яремчанський звіринець (Яремче)

Прийшовши сюди, туристи зможуть подивитися на тварин, які мешкають в лісі. Вартість входу — 30 гривень. Ведучі Нового каналу купили по прибуттю туди кілограм вівса, щоб погодувати ним тварин.

Як повідомляло видання "Коментарі", чим відрізняється відпочинок в Буковелі від елітного Куршевеля. Відпочинок в українському Буковелі вже давно порівнюють з французьким Куршевелем, тому що ціни сильно піднялися. Журналісти програми "Викриття" на телеканалі KYIV.LIVE дізналися, у скільки обійдеться відпочинок на французькому курорті, і що на цю ж суму запропонують в Карпатах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини