Головна Новини Дозвілля подорожі Комфортне проживання в подорожах: як знайти вигідне житло
commentss НОВИНИ Всі новини

Комфортне проживання в подорожах: як знайти вигідне житло

Запорука комфортної подорожі скрізь і завжди - це проживання

21 жовтня 2020, 18:45
Поділіться публікацією:

При поїздці за кордон можна спланувати план відвідування визначних пам'яток і місць відпочинку, використовуючи для  їх пошуку Google і рекомендації знайомих. А ось з пошуком якісного житла у багатьох виникають проблеми. 24 канал розповість, які програми забезпечать вам хорошу квартиру, хостел або кімнату.

Комфортне проживання в подорожах: як знайти вигідне житло

Booking.com

Напевно, знайомий практично кожному мандрівникові. Плюси цього ресурсу — це найбільша кількість пропозицій, адекватні ціни, компетентна й оперативна технічна підтримка, гарячі знижки. Підшукати тут можна не тільки готель, але і хостел або туристичний будиночок, а також гостьове проживання.

Homestay

Додаток підійде для соціально активних бюджетних мандрівників і студентів за обміном. Тут ви знайдете пропозиції оренди квартир, але при одній істотній умові — їх доведеться ділити з хостом. Зате і ціни порадують: наприклад, можна знайти кімнату майже в центрі Риму за 16 євро.

WeHostels

Для тих, хто не планує залишатися на місці більше однієї ночі. Через додаток для смартфонів можна забронювати й оплатити ліжко-місце в хостелі.

Airbnb

Стає все більш популярним, адже на відміну від інших ресурсів, тут можна зняти саме апартаменти. Це дає можливість  побачити державу очима жителя, адже в більшості квартир рядовий, притаманний цій країні інтер'єр.

HomeAway

Схожий з Airbnb сервіс, за малим винятком — тут можна зняти цілий будинок, що дуже зручно і вигідно, коли виїдете на відпочинок великою компанією.

Kid and Coe

Додаток для мандрівників з дітьми. Кожна квартира, пропонована сайтом, має ліжечка, іграшки та інші аксесуари для дітвори.

Hotels.com

Онлайн-сервіс постійно проводить акцію Rewards: за кожні 10 ночей, заброньованих в сервісі з позначкою "Зібрати нагороди", ви отримуєте одну безкоштовну. Її вартість буде дорівнює середньодобовій ціні за проживання.

BoutiqueHomes

Сервіс для любителів гарного відпочинку. Тут ви знайдете виключно ті будинки й квартири, на які приємно дивитися. А якщо досконально вивчити розділ Chic & Cheap, то і ціни на оренду житла можуть порадувати: наприклад, стильна квартира в Афінах за 70 євро на чотирьох — крута пропозиція.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Міністерстві охорони здоров'я повідомили, за яких умов українці зможуть подорожувати до Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини