Головна Новини Дозвілля подорожі Грузія готується відкрити кордони для українських туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Грузія готується відкрити кордони для українських туристів

Українці зможуть потрапити до Грузії вже в березні

19 лютого 2021, 14:35
Поділіться публікацією:

Невдовзі влада Грузії може пом’якшити правила в’їзду в країну під час пандемії та відкрити свої кордони для українських туристів. Про це йдеться в матеріалах видання "Європейська правда".

Грузія готується відкрити кордони для українських туристів

Туризм в коронавірус: Грузія може відкрити свої кордони для українців. Фото: kidpassage.com

"Грузинський уряд планує запровадити окремі правила, які дозволять в’їзд також нашим громадянам. Є навіть сподівання, що це станеться вже в березні", — йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, українці зможуть відпочити в Грузії, якщо надають на кордоні негативний результат ПЛР-тесту.

Проте кордони відкриються тільки, якщо до березня не буде різкого стрибка захворюваності COVID-19.

Варто зауважити, що Грузія суворо та відповідально ставиться до виконання карантинних норм та пропуску іноземних туристів в країну.

Так влада тільки нещодавно відкрила аеропорт Тбілісі для громадян кількох найбезпечніших країн ЄС. Пропускають і всіх іноземців, які мають щеплення від коронавірусу.

Нагадуємо, що дослідження вчених Центрів із контролю і профілактики захворювань США (CDC) попереджають, що виявлені штами коронавірусу можуть привести до швидкого зростання нових випадків. Мутації викликають занепокоєння, адже прогресують. Як може змінитися хід пандемії COVID-19, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав як заощадити при купівлі авіаквитків. Цьому навчає стюардеса української авіакомпанії SkyUp Airlines. У своєму TikTok-акаунті дівчина розповіла як заощадити при покупці квитків на літак та завдяки цьому значно зменшити витрати під час відпустки чи відрядження. Поради бортпровідниці читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини