Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як заощадити при купівлі авіаквитків - прості способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як заощадити при купівлі авіаквитків - прості способи

Щоб заощадити на авіаперельотах, потрібно заздалегідь планувати свою поїздку

12 лютого 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Подорожувати можна навіть з обмеженим бюджетом. Для цього потрібно знати спеціальні фішки та лайфхаки. Деяким із них навчає стюардеса української авіакомпанії SkyUp Airlines. У своєму TikTok-акаунті дівчина розповіла як заощадити при покупці квитків на літак та завдяки цьому значно зменшити витрати під час відпустки чи відрядження.

Як заощадити при купівлі авіаквитків - прості способи

Дешеві квитки на літак: як заощадити на авіаперельотах. Фото: biletik.aero

Насамперед стюардеса радить шукати та бронювати квитки в чітко визначений час — ніч та ранок будніх днів.Саме в ці періоди вартість квитків найнижча.

Якщо поїздка не термінова чи спонтанна, краще квитки бронювати заздалегідь — 50-60 днів. Варто пам'ятати, чим менше вільних місць в літаку — тим вище вартість.

Якщо ви заздалегідь плануєте поїздку, краще купувати квитки з вильотом і прильотом в середині тижня. Найдешевшими днями стануть вівторок, середа, четвер. Також ціна залежить від часу, в який прибуває літак. Відтак вночі та ввечері можна знайти економні рейси. При цьому варто продумати, як ви будете добиратися додому з аеропорту.

Ще одна важлива порада — вмикати авіарежим, режим інкогніто або VPN під час пошуку квитків. В інакшому випадку при неодноразовому пошуку, браузер чи додаток запам'ятає ваші запити та буде показувати дорожчі варіанти, вигідніші рекламодавцям, а не вам.

Нагадаємо, що Австрія може найближчим часом змінити ціни на авіаквитки. Про встановлення нижчої ціни на авіаперельоти влада країни говорила ще в червні минулого року. Ідею запропонував один із міністрів від австрійської правлячої партії "Зелених". Відтак ціна квитка на літак може складати всього 40 євро. Якщо перевести на українську валюту, це — 1 350 гривень.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що влада Туреччини визначилася, коли країна відкриє туристичний сезон 2021. Деталі читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини