Головна Новини Дозвілля подорожі Гіди з Туреччини роками дурили туристів: вони показували їм вигадані історичні місця
commentss НОВИНИ Всі новини

Гіди з Туреччини роками дурили туристів: вони показували їм вигадані історичні місця

У Туреччині гіди організували екскурсії по фейкових туристичних пам'ятках.

сьогодні, 12:52
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

У туристичній галузі Туреччини виявлено серйозну проблему — деякі агенції пропонують туристам дешеві екскурсії до фальшивих пам'яток. Замість відвідування справжніх історичних місць туристів вводять в оману, привозячи у туристичні пастки, що не мають історичної або культурної цінності. 

Гіди з Туреччини роками дурили туристів: вони показували їм вигадані історичні місця

Екскурсії в Туреччині. Фото: Freepik

Шахрайські агентства заманюють туристів низькими цінами, але замість знаменитих місць, таких як каньйон Іхлара вели групи у подібні, але не автентичні локації. Популярне місто Гаремме в Каппадокії показували лише здалеку, а звичайні склади, де зберігались лимони видавали за старовинні підземні споруди. 

Крім того, туристів водили по занедбаних будинках, змушували їх забиратись на горище представляючи будівлю, як історичну пам’ятку. 

Як вказують турецькі туристичні агенції, така ситуація не лише розчаровує мандрівників та підриває довіру до туристичної індустрії Туреччини, але й завдає шкоди репутації країни як популярного туристичного напрямку. Як наслідок деякі агенції звернулись до влади з закликом вжити жорстких заходів проти недобросовісних туристичних операторів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Індії набувають популярності "школи злодіїв" для дітей. У них неповнолітніх готують до кримінального життя на вулиці.

Також "Коментарі "писали про найпопулярніші туристичні пастки в Таїланді. 5 речей, які не можна робити в цій країні, але туристи цього можуть не знати. Наприклад існують спеціальні правила, які слід дотримуватись під час прокату мопедів або автомобілів, а також одягу, з яким потрібно заходити в місцеві храми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини