Головна Новини Дозвілля подорожі Дешевше, ніж оренда: американець купив квартиру на лайнері, щоб працювати та подорожувати по світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Дешевше, ніж оренда: американець купив квартиру на лайнері, щоб працювати та подорожувати по світу

Американець придбав квартиру на круїзному лайнері. Тепер він хоче виконати свою мрію та побачити світ не залишаючи роботу.

20 березня 2024, 17:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

28-річний співробітник компанії Meta Остін Веллс з США підрахував, що йому вигідніше купити каюту на лайнері, ніж платити за оренду своєї квартири. Крім того, чоловік вбачає переваги у такому способі життя, адже зможе працювати і подорожувати по світу.

Дешевше, ніж оренда: американець купив квартиру на лайнері, щоб працювати та подорожувати по світу

Круїзний лайнер MV Narrative. Фото з відкритих джерел

У 2022 році компанія Storylines почала будівництво круїзного лайнера MV Narrative. Особливість лайнера стало те, на його борту можна придбати приватні кімнати та жити на морі. Квартири варіюються від однокімнатних до чотирикімнатних. Крім того, більшість з них має балкон з краєвидом на море. Багато хто скористався такою можливістю, зокрема Остін Веллс.

Американець придбав квартиру на лайнері на 12 років та заплатив за це 300 тис. доларів. Свій вибір Остін Веллс пояснює тим, що оренда в Сан-Дієго коштує йому 2500 доларів щомісячно та може зрости з часом, тому інвестувати в каюту на круїзному лайнері йому вигідніше. За ці гроші Веллс отримав кімнату площею 22 кв. м, комору, душову кімнату, а також стіл та ліжко.

Дешевше, ніж оренда: американець купив квартиру на лайнері, щоб працювати та подорожувати по світу - фото 2

Приклад каюти для тривалого проживання на круїзному лайнері MV Narrative

28-річний працівник компанії Meta вказує, що він хоче відійти від моделі життя, коли, щоб кудись поїхати, потрібно взяти відпустку, скласти речі та сісти на літак. На круїзному лайнері він не змінюватиме свій розпорядок дня та здійснить свою мрію - подорожувати по світу.

Круїзний лайнер MV Narrative — це розкішний корабель, що складається з 547 кают, які зроблені під кімнати. Лайнер має двадцять ресторанів та барів, три басейни, боулінг, аптеки та інші заклади. MV Narrative відправиться в перше плавання у 2025 році, а на його борту проживатиме близько тисячі людей. У першому рейсі круїзний лайнер буде запливати у порти Риму, Неаполя та Венеції. Згодом туристичних місць ставатиме більше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що найбільший круїзний лайнер у світі розпочав своє перше плавання.

Також "Коментарі" писали про історію схожу на фільм "Термінал". Жінка місяць живе в аеропорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини