Головна Новини Дозвілля подорожі Чайові в готелі: скільки, як і чи треба залишати
commentss НОВИНИ Всі новини

Чайові в готелі: скільки, як і чи треба залишати

Рішення, яке цілком залежить від того, наскільки швидко і грамотно обслужили клієнта

6 жовтня 2020, 19:49
Поділіться публікацією:

Коли справа стосується чайових, то тут кожен вирішує для себе: хтось вважає це невід'ємною частиною до основної плати за надану послугу, а хтось робить це вкрай рідко, в залежності від того, який був рівень обслуговування. Так в яких же випадках потрібно давати чайові, яким чином і скільки? Про це розповість видання travel.24tv.

Чайові в готелі: скільки, як і чи треба залишати

Чайові в готелі. Фото: travel.24tv

Покоївку в більшості випадків варто віддячити чайовими. Вони повинні складати від 3 до 5 доларів, а якщо ж ви приїхали всією родиною, то розмір "чаю" повинен збільшитися. Звичайно ж, все досить індивідуально: якщо ви приїхали по роботі і перебуваєте в номері не більше пари годин, то можна обійтися і без них.

Камердинер, як правило, є тільки в найдорожчих готелях. Це людина, яка стане вашим найкращим помічником під час поїздки: і автомобіль припаркує, і речі віднесе в номер. Тому йому бажано кожного разу залишати чайові або ж сказати, що ви віддячите його перед своїм від'їздом.

Адміністратор готелю — це, мабуть, найуніверсальніша людина: вона підкаже куди варто обов'язково сходити, в якому магазині краще зробити покупки і багато іншої корисної інформації. Тому вона точно заслуговує вашої подяки.

Що стосується офіціантів, то найкраще вибрати собі "свою" людину і користуватися тільки її послугами. Оскільки вона буде добре знати ваші уподобання, і зробить все, щоб ви залишилися задоволені. А за хороший сервіс точно не шкода залишити хороший "чай", чи не так?

Також видання "Коментарі" розповість, любителям тварин пора в Японію: готель пропонує підселити в номер кота.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини