Головна Новини Дозвілля подорожі Цей одяг не слід носити в літаку: пояснення стюардеси
commentss НОВИНИ Всі новини

Цей одяг не слід носити в літаку: пояснення стюардеси

Який одяг краще не одягати під час подорожі літаком. Чому деякий одяг на літаку може мати небезпеку для здоров'я та життя.

3 червня 2024, 14:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Під час організації подорожей, ми обираємо, що саме будемо одягати. Хтось зосереджується на елегантності, а інші обирають комфортний спортивний костюм. Виявляється, що одяг який ми одягаємо на борт літака має значення, адже заради нашого здоров’я та безпеки варто уникати певних типів одягу.

Цей одяг не слід носити в літаку: пояснення стюардеси

Який одяг краще не одягати під час подорожі літаком. Фото з відкритих джерел

Бортпровідниця American Airlines Андреа Фішбах поділилась корисними порадами щодо одягу на літаку. За словами стюардеси, високі підбори можуть ускладнити евакуацію в надзвичайних ситуаціях та збільшити ризик травмування. Також загрозу можуть становити босоніжки чи шльопанці.

"Високі підбори та босоніжки ускладнюють швидку евакуацію з літака, крім того, можуть ще більше пошкодити аварійні виходи або поранити інших, якщо вони якось злетять. Я б справді радила уникати високих підборів, шльопанців чи будь-якого іншого взуття з міркувань безпеки", — говорить Андреа Фішбах.

Але це не єдиний тип одягу, який може становити загрозу. Багато пасажирів також носять колготки, панчохи та легінси. Ці речі є легкозаймистими, що може становити ризик у разі пожежі на борту. Додатковою проблемою є те, що вони дуже щільно прилягають до тіла, і їх непросто зняти в разі надзвичайної ситуації.

Крім того, стюардеса рекомендує при виборі одягу для польоту звертати увагу не тільки на його фасон, але перш за все на матеріал, з якого він виготовлений. Одяг з синтетичних матеріалів, зокрема з поліестеру або нейлон, легкозаймистий і може розплавитися під впливом високих температур створюючи додаткові травми. Тому, краще вибирати одяг у літак з натуральних матеріалів, таких як бавовна, шовк, льон або вовна.

Бортпровідниця також рекомендує одягати кілька шарів одягу в літак, адже зазвичай під час польоту в салоні підтримується прохолодна температура. Проте, навіть, якщо у літаку буде занадто тепло, пасажири завжди можуть зняти зайвий одяг. 

Попри поради, стюардеса наголошує, що вибір, які речі одягнути в літак, залежить від індивідуальних уподобань кожного пасажира. Однак слід пам’ятати, що безпека завжди має бути на першому місці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стюардеса дала корисну пораду щодо напоїв в літаку.

Також "Коментарі" писали про бортпровідницю, яку затримали за нелегальним перевезенням кілограма золота. Вона його сховала в несподіваному місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини