Головна Новини Дозвілля подорожі Альтернатива морю: п'ять озер України для літнього відпочинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Альтернатива морю: п'ять озер України для літнього відпочинку

Ці озера вражають своєю красою і лікувальними властивостями

26 липня 2020, 13:55 comments2611
Поділіться публікацією:

Літній сезон в самому розпалі, тому не втрачайте можливість покупатися і поніжитися на сонечку. Якщо їхати на море немає можливості і бажання через великий наплив людей, тоді можна розглянути альтернативні варіанти. Видання tripmydream поділилося підбіркою блакитних озер України, де можна добре провести час.

Альтернатива морю: п'ять озер України для літнього відпочинку

vinbazar.com

Солоне озеро

Це озеро в Харківській області є аналогом Мертвого моря. Вода в ньому така солона, що потонути в ній неможливо, а її склад насичений корисними мінералами, тому тут можна не тільки чудово провести час, але і оздоровитися.

Альтернатива морю: п'ять озер України для літнього відпочинку - фото 2

Черепашинский кар'єр

Це місце називають "Вінницькими Мальдівами" і "блакитною лагуною України". Черепашинский кар'єр славиться своїми гарними пейзажами та чистою водою бірюзового кольору. Він знаходиться недалеко від Вінниці, в Калинівському районі. Це місце єднання з природою. Цей кар'єр відмінно підходить для кемпінгу, а для тих, хто звик до комфорту в 30-40 хвилин на авто є готелі.

Альтернатива морю: п'ять озер України для літнього відпочинку - фото 3

Блакитне озеро в Олешні

У Чернігівській області також знаходиться гарне блакитне озеро, яке привертає увагу багатьох туристів. Вода в ньому завжди чиста і має насичений синій колір. Особливу красу цьому озеро надає густий сосновий ліс. Біля водойми можна зупинитися з наметом і спостерігати за ним у вечірньому світлі.

Альтернатива морю: п'ять озер України для літнього відпочинку - фото 4

Біле озеро

Біле озеро в Рівненській області є цілющою і унікальною водоймою, адже воно має підвищений рівень гліцерину та інших речовин. Щороку сюди приїжджає безліч туристів. На Білому озері можна облаштувати наметове містечко, а можна зняти житло на території туристичної бази.

Альтернатива морю: п'ять озер України для літнього відпочинку - фото 5

Радонове озеро

Неподалік від селища Мигія Миколаївської області знаходиться своє Блакитне озеро. Головна фішка відпочинку в цих місцях – рафтинг на Південному Бузі. Скелі, каньйони і річкові пороги щорічно привертають в цю місцевість любителів активного способу життя. Вода в озері дуже чиста, корисна для людей з шкірними захворюваннями і порушеннями опорно-рухового апарату.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, де можна провести літню відпустку, не виїжджаючи за межі України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини