Головна Новини Дозвілля стиль і краса Жінка три роки не мила волосся: що з цього вийшло (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка три роки не мила волосся: що з цього вийшло (ФОТО)

Жінка вірить, що волосся може самоочищатися

28 березня 2021, 19:45 comments1065
Поділіться публікацією:

39-річна мешканка невеликого містечка Данстейбл (Великобританія) Мелані Ллевелин не мила волосся протягом трьох років.

Жінка три роки не мила волосся: що з цього вийшло (ФОТО)

волосся (фото з відкритих джерел)

Британка поділилася історією свого експерименту і пояснила, чому зважилася на такий крок. Мелані розповіла, що успадкувала від свого батька непросте волосся, тому що після кожного миття вони ставали дуже кучерявими й це стало для британки справжньою проблемою. З самого дитинства вона була змушена витрачати багато часу і грошей, щоб навести порядок на голові, тому що зверталася за допомогою до фахівців. Потім жінка вирішила, що не буде мити голову.

"Спочатку мені було досить складно, адже виникало відчуття певної недбалості. Але через тиждень я побачила, що волосся має непоганий вигляд", — розповіла Ллевелин.

39-річна британка вважає, що волосся здатне самоочищатися. Але, щоб підтримувати їх нормальний зовнішній вигляд, вона ходила в салони краси, де їй робили укладку за допомогою засобів, які надавали свіжості її зачісці. Однак, у зв'язку з карантином всі салони краси в Британії тимчасово закрили й Мелані не залишалося іншого виходу, як помити голову — вперше за три роки.

Після жінка опублікувала фотографію, показавши своє "неслухняне" волосся. Вона написала, що просто збере їх в пучок і поки не буде виконувати з ними ніяких маніпуляцій.

Жінка три роки не мила волосся: що з цього вийшло (ФОТО) - фото 2

(після миття / до миття — Фото: COLLECTS / Melanie Llewellyn)

Нагадаємо, що 30-річна українська артистка Регіна Тодоренко зважилася на кардинальні зміни в зовнішності й вперше за 23 роки обстригла своє довге волосся. Результат свого перевтілення зірка пообіцяла незабаром показати підписникам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який продукт може розв'язувати проблему випадіння волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини