Головна Новини Дозвілля стиль і краса Який продукт може вирішити проблему випадіння волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Який продукт може вирішити проблему випадіння волосся

Волоссю потрібен правильний і ретельний догляд

26 лютого 2021, 09:50 comments7848
Поділіться публікацією:

Багато дівчат скаржаться на випадання волосся і причини такої проблеми можуть бути абсолютно різні. Але дослідники з Індії в ході експерименту з'ясували, який продукт допоможе їй запобігти.

Який продукт може вирішити проблему випадіння волосся

випадання волосся / Shutterstock / Fotodom

Фахівці з'ясували, що в догляді за волоссям найчастіше використовують кокосову, мінеральну і соняшникову олію. Ось вони й вирішили перевірити, яка з них діє більш ефективно. В ході експерименту дівчатам-добровольцям нанесли олію на волосся (до і після миття голови). Потім вчені виміряли рівень бета кератину, який залишився в волоссі. Виявилося, що найбільше цієї амінокислоти залишилося в тих пасмах, на які наносилася кокосова олія. При цьому як мінеральна, так і соняшникова за цим параметром показали нульову ефективність.

Експерти заявили, що вся справа в складі ефірних олій. Наприклад, кокосова володіє найбільшою кількістю насичених жирних кислот, в тому числі лауриновою, яка підвищує рівень білка в волоссі.

Вчений Філіп Кінгслі зазначив, що запобігти випаданню волосся можна за допомогою правильного раціону. У ньому має бути багато білка, тому що він служить "цеглинкою" для зміцнення фолікулів і прискорює ріст волосся.

Також експерти порекомендували використовувати в догляді за локонами кокосову олію, тому що вона не дає волоссю втрачати вологу і зберігає білок в їх структурі. А ще в її складі є каприлова кислота, яка відмінно видаляє лупу і вирішує проблему сухості шкіри голови.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар-трихолог Лана Богдаєва назвала найкращий природний засіб від випадання волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини