Головна Новини Дозвілля стиль і краса Яких помилок в зимовому макіяжі припускається кожна жінка
commentss НОВИНИ Всі новини

Яких помилок в зимовому макіяжі припускається кожна жінка

Експерти розповіли, які найпоширеніші помилки роблять жінки при нанесенні макіяжу взимку

13 січня 2022, 17:15
Поділіться публікацією:

Зимовий сезон диктує свої правила не лише у виборі одягу, взуття, а й у підході до створення макіяжу. Якщо не хочете зіпсувати свій образ, тоді не робіть такі помилки:

Яких помилок в зимовому макіяжі припускається кожна жінка

Помилки в зимовому макіяжі (фото з відкритих джерел)

Забуваєте про SPF

За допомогою SPF засобу на шкірі створюється бар'єр, який захищає її від сонячного випромінювання, але такий захист важливий не тільки в спеку, а навіть взимку, попри те, що сонце показується рідко. Регулярно використовуйте універсальні засоби з SPF, наприклад у кремах або базах під макіяж.

Нехтуєте праймером

Це база під тональний засіб, яка забезпечує рівний тон шкіри, а також захищає її від холоду та вітру. Праймер покриває шкіру плівочкою, робить її доглянутішою і не допускає обвітрювання взимку.

Захоплюєтеся рум'янами

У зимовий сезон не варто захоплюватися рум'янами, оскільки мороз і так дасть вам природний рум'янець. А якщо й використовуєте косметичний засіб, то наносьте його легким шаром, вибираючи матові відтінки.

Наносите помаду на недоглянуті губи

Взимку в косметичці кожної дівчини має бути зволожуючий бальзам для губ або гігієнічна помада, їх потрібно використовувати щоразу при виході на вулицю. Тільки після того, як губи будуть зволожені, можна наносити помаду або блиск.

Нагадаємо, як швидко зняти набряки на обличчі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що після довгого робочого дня чи тривалої ночі з друзями чи другою половинкою, змивання макіяжу просто не завжди здається пріоритетним. І якщо бути чесною з самою собою, таке буває часто. Але ось 6 причин, через які нам усім не слід лягати спати з макіяжем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини