Головна Новини Дозвілля стиль і краса Косметолог розповіла, як швидко зняти набряки на обличчі
commentss НОВИНИ Всі новини

Косметолог розповіла, як швидко зняти набряки на обличчі

Лікар-косметолог Мілана Азімова розповіла, за допомогою яких методів можна позбутися набряків на обличчі

4 січня 2022, 17:15
Поділіться публікацією:

Набряклість — естетична проблема, з якою час від часу може зіткнутися кожен. Чому вона з'являється і як з нею правильно боротися? На це запитання відповіла лікар-косметолог Мілана Азімова.

Косметолог розповіла, як швидко зняти набряки на обличчі

Як зняти набряки на обличчі (фото з відкритих джерел)

Фахівець розповіла, що набряклість може виникнути через вживання алкогольних напоїв, вагітності, хронічних захворювань нирок та серця. А ще цей симптом може бути причиною стресових ситуацій, незбалансованої дієти, порушення кровообігу чи надмірного вживання їжі у вечірній час.

Позбутися проблеми можна за допомогою косметологічних процедур, наприклад, лімфодренажного масажу, який нормалізує кровообіг і надасть шкірі пружності, а також мікрострумової терапії, RF та SMAS-ліфтингу.

Але зняти набряклість можна і вдома. За словами косметолога, варто прийняти контрастний душ або контрастне умивання (чергування холодної та гарячої води), а також зробити компреси з холодним зеленим чаєм.

Позбутися набряків допомагають патчі, але краще вибирати ті, які містять кофеїн або водорості.

За наявності набряків варто дотримуватися питного режиму. На добу вживати не менше 1,5 літра води, а після 20:00 дозволяється лише один ковток води раз на 30 хвилин. Також варто обмежити вживання гострої та солоної їжі, яка сприяє затримці рідини в організмі.

Щоб уникнути набряків, важливо вести здоровий спосіб життя, доповнювати його фізичними навантаженнями та обов'язковими прогулянками на свіжому повітрі.

Нагадаємо, які продукти необхідно додати до раціону, щоб позбутися набряклості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дієтолог Ольга Усенко розповіла, як впоратися з набряком за допомогою фізичних вправ та змін у харчуванні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини