Головна Новини Дозвілля стиль і краса Які малоефективні б'юті-засоби "впарюють" нам маркетологи
commentss НОВИНИ Всі новини

Які малоефективні б'юті-засоби "впарюють" нам маркетологи

Названі популярні бьюті-засоби, які насправді не такі ефективні, як про це розповідають маркетологи

18 січня 2022, 11:40
Поділіться публікацією:

Експерти розповіли про косметичні засоби, які насправді не працюють, хоча їх активно рекламують маркетологи та блогери. На що не варто витрачати гроші?

Які малоефективні  б'юті-засоби "впарюють" нам маркетологи

Які б'юті-засоби насправді малоефективні (фото з відкритих джерел)

Засоби для збільшення обсягу губ

Багато дівчат хочуть красиві пишні губки, але ін'єкції з їхнього збільшення коштують дорого, та й не всі наважуються на таку процедуру. Тому в інтернеті та магазинах можна зустріти помади та блиски з "пекучим" ефектом, які викликають набряк і тим самим збільшують обсяг губ, а також продаються вакуумні збільшувачі. Але варто розуміти, що ефект від блиску чи помади буде короткостроковим, ось вакуумні форми ще й можуть нашкодити. Якщо не хочете отримати мікротравми та синці на обличчі, тоді краще відмовтеся від таких засобів.

Силіконові гумки у формі спіралі

Гумки, які нагадують телефонний шнур, давно мають попит. Маркетологи кажуть, що вони набагато кращі за звичайні гумки, тому що краще фіксують волосся і менше шкодять їх структурі. Але насправді виявилося так, що жорсткий силікон навпаки травмує локони, а спіралеподібна форма ще більше їх сплутує.

Зміцнюючий шампунь

Зміцнити волосяні цибулини за допомогою одного шампуню просто неможливо, завдання цього косметологічного засобу полягає в тому, щоб очистити шкіру голови, не пересушуючи її. А ось для зміцнення волосся краще підійдуть маски, сироватки та олії на основі натуральних компонентів.

Крем від розтягнень

За допомогою крему розтяжкам можна запобігти, а не позбавитися їх, тому що розтяжка — це рубець на шкірі, і навряд чи крем допоможе з ними впоратися. А ось не допустити їх появи можна за допомогою якісних засобів, у складі яких є вітамін Е, оливкова олія, олія зародків пшениці та інше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як швидко зняти набряки на обличчі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини