Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як вимити волосся, якщо закінчився шампунь: корисні поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вимити волосся, якщо закінчився шампунь: корисні поради

Експерти розповіли, чим можна вимити волосся, якщо у вас закінчився шампунь і немає можливості його купити

6 квітня 2022, 03:35 comments1372
Поділіться публікацією:

Волосся потрібно намагатися підтримувати в чистоті, тому якщо у вас закінчився звичайний шампунь, а купити новий немає можливості, тоді скористайтеся іншими засобами. Які саме розповіла косметолог Оксана Марченко.

Як вимити волосся, якщо закінчився шампунь: корисні поради

Чим мити голову, якщо немає шампуню (фото з відкритих джерел)

За словами фахівця, щоб волосся було чистим, красивим і здоровим необов'язково використовувати тільки дорогі шампуні та інші косметологічні засоби. На допомогу у цій справі можуть прийти й натуральні продукти.

Порошок гірчиці

Цей засіб часто використовується в косметології й відмінно підходить для жирного волосся. Після нанесення маски ваше волосся буде пишним і доглянутим, а також порошок гірчиці сприятиме їх росту.

Борошно

Експерт радить вибрати житнє борошно або цільнозернове, тому що вони підходять для всіх типів волосся. Продукт використовують як сухий шампунь, його потрібно нанести на кінчики волосся. Після муки локони виглядатимуть здоровими й від неї не січуться кінчики.

Житній хліб

Використання житнього хліба для миття голови допоможе не тільки добре промити волосся, але й чудово його зміцнити. На завершення добре сполоснути волосся розчином оцту.

Яєчний жовток

Ще один продукт, який допоможе зробити волосся більш доглянутим, а також позбавить вас лупи. Але перед застосуванням потрібно видалити плівку з жовтка. Такий варіант підійде володаркам жирних типів волосся.

Глина

З її допомогою можна підживити шкіру голову та видалити зайвий жир. Глина регулярно застосовується в косметологічній сфері, на її основі роблять різні маски, тому що волосся після неї виходить м'яким і здоровим. Але після використання голову потрібно промити лимонною водою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що буде з волоссям, якщо 16 місяців не мити їх шампунем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

незнамец

23 липня 2023, 21:13

Чем помыть голову. Мылом. Парус. Не понял это далеко. Не Паравозное ДЭПО парус это кличка. Кому на парус.Это кличка? Как и Алик. Уборщики.. Суть по книжке до и второй после. В книжках самозащиты ящик обязателен. Верно Люфтганза с 37 Умный ГАЗ. А ведь они писались ещё по первой книжке Полицейского. Для белой группы. Комментарий. Не паравозный группа за 44 так всё надоело но допинга. При чем здесь фонтан? Итак выжить можно только затопив фон ан. Может я плохо слушал но полицейского группа подверглась нападению настоящего фонтан. Вот что и думать не надо. Просто фонтан просто. Он набирает всех и затягивает. Снова ещё одна группа подверглась нападению фонтан. Он же не просто дымит потом всю жизнь лечиться. Кахетка. Вот вам вторая кахетка. Первая химический паравозик Уточки второй Фонтан Бычки. А анижка есть. Так и первая и вторая? Так можно две. Во второй бибика. А в первой нет. А как это обе книжки? Но это не та почта. Не достигается простыми наблюдениями книги проверить на место положить. Это ясно верно? Это вопрос? Ответ прост тоесть и тут же растаяли что ли? Вот вам не совпадает. Итак свето музыка не совпадает. Что раз и счезли? Нет. Вот вам разница. А фонтан это чие? Всё. Все надо начинать с начала. Оого. Вон как. Так да не так. Но так.

Миросалва

28 вересня 2022, 18:09

В мій ТОП засобів для догляду за волоссям обов'язково входить шампунь Xiaomoxuan https://japan-shampoo.com.ua/brand/xiaomoxuan-kupit зазвичай замовляю в інтернет-магазині Japan Shampoo заздалегідь, тому в мене шампунь завжди є вдома :) Але поради все одну беру до уваги


Новини