Головна Новини Дозвілля стиль і краса Що буде з волоссям, якщо 16 місяців не мити їх шампунем
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде з волоссям, якщо 16 місяців не мити їх шампунем

Жителька Австралії розповіла, що трапилося з волоссям її 4-річної доньки після того, як вона перестала мити їх шампунем

4 лютого 2022, 12:15 comments1595
Поділіться публікацією:

Виявляється, що необов'язково під час миття голови використовувати шампунь, і без цього косметичного засобу волосся може бути здоровим і красивим. Це довела австралійка Мішель Денніс, яка проводила експеримент на своїх дітях.

Що буде з волоссям, якщо 16 місяців не мити їх шампунем

Дівчинці не мили голову шампунем 16 місяців (фото з відкритих джерел)

Жінка працює перукарем і веде свою сторінку у соціальній мережі TikTok. В одному зі своїх відео, вона показала, як виглядає волосся її 4-річної доньки, яка не користується шампунем вже 16 місяців.

Складно уявити, але локони дівчинки виглядають не тільки красивими, але й здоровими, немає ні лупи, ні інших проблем зі шкірою голови. Австралійка зазначила, що перш ніж користуватися таким лайфхаком, все ж таки краще проконсультуватися з фахівцем.

За словами Мішель, у неї троє дітей, і вони не користуються шампунями, і зовсім про це не шкодують. Користувачі мережі були здивовані та відзначили у коментарях, що волосся дівчинки неймовірно красиве.

Жінка розповіла, що замість шампуню вона використовує інші косметичні засоби, наприклад спрей від лупи, різні кондиціонери, а також миє волосся звичайною водою.

Австралійка зазначає, що вода та вироблення шкірного сала очищають шкіру і роблять її збалансованою та здоровою. До того ж можна користуватися ще маслом для волосся, щоб вони добре розчісувалися.

Що буде з волоссям, якщо 16 місяців не мити їх шампунем - фото 2

Нагадаємо, що доглянуте волосся – це чисте волосся, насамперед. Багато дівчат замислюються, наскільки часто потрібно мити голову, щоб зберігати довшу свіжість, об'єм та здоровий вигляд локонів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що скільки шампуню справді потрібно для миття голови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини