Головна Новини Дозвілля стиль і краса Що потрібно перестати робити з волоссям просто зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно перестати робити з волоссям просто зараз

Експерти розповіли, що потрібно перестати робити зі своїм волоссям просто зараз, щоб вони були здоровими та красивими

2 червня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

Якщо хочете, щоб ваше волосся мало здоровий вигляд, було доглянутим та гарним, тоді потрібно перестати виконувати кожен день звички, які їх послаблюють. Про що мова?

Що потрібно перестати робити з волоссям просто зараз

що не можна робити з волоссям (фото з відкритих джерел)

Агресивне сушіння волосся рушником

Після того як ви помили волосся, не потрібно його сильно терти за допомогою рушники. Можна тільки легко промокнути, щоб не пошкодити структуру волосся і не послабити фолікули.

Використання невідповідного шампуню

Найчастіша помилка — вибирати шампунь за типом волосся, а не станом шкіри голови, адже шампунь впливає переважно на корені.

Високий пучок або хвіст

Ці зачіски виглядають стильно і дуже зручні для життя, але є дві проблеми — постійний натяг послаблює цибулину волосся, що може привести до випадання. Крім того, може порушитися кровообіг, а це що може призвести до головного болю.

Регулярне миття волосся

Експерти кажуть, що не потрібно постійно мити волосся. Через день — окей, а ось двічі на день (вранці та ввечері) явно вже перебір. Ви змиваєте природний ліпідний бар'єр, та ще й змушуєте сальні залози працювати активніше.

Ігнорування термозахисту

Запам'ятайте, що термозахист — як SPF для волосся. Ви не побачите результату від застосування відразу ж, але дуже пошкодуєте, що ігнорували його, особливо, якщо часто користуєтеся плойкою або феном.

Нагадаємо, які інгредієнти можна додати у свій шампунь, щоб прискорити зростання своїх локонів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у наших волосся є свій життєвий цикл, який включає зростання, відпочинок і випадання. Зазвичай людина за один день позбавляється близько 100 волосин. Але якщо ви почали помічати, що волосся випадає занадто багато або вони стали сильно тонкими, то слід звернутися за допомогою до фахівця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини