Головна Новини Дозвілля стиль і краса Що додати в шампунь, щоб прискорити ріст волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Що додати в шампунь, щоб прискорити ріст волосся

Експерти назвали кілька інгредієнтів, які можна додати в шампунь, щоб прискорити ріст волосся

27 травня 2021, 12:30 comments3282
Поділіться публікацією:

Розкішне та довге волосся — мрія кожної дівчини. І щоб її виконати, потрібно за ними правильно доглядати. Експерти перерахували інгредієнти, які можна додати в шампунь, щоб прискорити зростання своїх локон.

Що додати в шампунь, щоб прискорити ріст волосся

Як прискорити ріст волосся / фото: PEXELS.COM

Алое вера

Для приготування більшості масок для волосся використовують м'якуш алое вера і його свіжий сік. Він регулює і зберігає вологість в волоссі, забезпечуючи їх зростання.

Мед

Цей продукт для волосся використовують не тільки в народній медицині, а й додають в професійні косметичні лінії. Мед запобігає випаданню волосся, лупі та сухості шкіри голови.

Лимон

Лимон відмінно себе зарекомендував у боротьбі з випаданням волосся. Цей цитрусовий усуває лупу і сприяє зростанню волосся.

Лаванда

Трояндова олія підходить для всіх типів волосся. Ця рослина лікує від лупи, зволожує суху шкіру голови, стимулює швидке зростання волосся.

Цукор

Цей продукт є універсальним засобом для поліпшення стану пасом. Маски з цукру допомагають відновити пошкоджене волосся, надають їм блиск і сяйво.

Гліцерин

Це недорогий аптечний засіб, яке відмінно зволожує шкіру голови та волосся по всій довжині. Гліцерин живить і зберігає структуру волосяних фолікулів.

Трояндова вода

Рожева вода добре працює з сухим та кучерявим волоссям. Вона забезпечує їм зростання, м'якість, а також усуває лупу.

Нагадаємо, що гарне волосся — візитна картка кожної жінки. Щоб вони були доглянутими та здоровими, за ними потрібно правильно стежити. Допомогти в цьому може бюджетний косметичний засіб — реп'яхова олія. Але чи дійсно з її допомогою можна відростити розкішні локони?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як повернути волоссю блиск і густоту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини