Головна Новини Дозвілля саморозвиток Скільки шампуню дійсно потрібно для миття голови
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки шампуню дійсно потрібно для миття голови

Але не варто панікувати, що вам зовсім не вистачить засобу для очищення волосся

25 грудня 2021, 18:53 comments1324
Поділіться публікацією:

Американська перукарка показала, скільки шампуню варто витрачати на миття волосся. І тепер багато дівчат зрозуміли, що довгий час робити цю процедуру неправильно. Перукарка та стилістка зі США Сара активно веде свій ТікТок, де ділиться різноманітними лайфхаками та цікавими роликами з догляду за шевелюрою, передає Радіо MAXIMUM.

Скільки шампуню дійсно потрібно для миття голови

Догляд - фото з відкритих джерел

В одному з недавніх роликів дівчина показала, як правильно мити волосся, але такої реакції не очікувала. Повідомлення встиг зібрати понад 46 тисяч переглядів, адже багато дівчат і не підозрювали, що доглядали свою зачіску все життя. Річ у тому, що кількість шампуню не залежить від довжини локонів. Насправді можна добре заощадити засоби для волосся, якщо користуватися ними правильно. За словами Сари, спочатку потрібно добре намочити волосся теплою водою, а потім узяти зовсім невелику кількість шампуню. Ідеальна кількість вимірюється одним натисканням дозатора, що цілком логічно. Але не варто панікувати, що вам зовсім не вистачить засобу для очищення волосся. Адже Сара рекомендує мити голові двічі з однаковою кількістю шампуню, а не один раз із величезним.

Нагадаємо, проблема втрати набридає дуже багато волосся. Вона може бути пов'язана з генетичною схильністю, а також зовнішніми факторами, такими як стрес, гормональний дисбаланс і дефіцит вітамінів, ключовими серед яких є D і B12. Так, нестача вітаміну D – одна з найпоширеніших причин випадання волосся у чоловіків та жінок, особливо у зимову пору року, пише Mirror. Вважається, що всього 30 хвилин сонячного світла на день або 10 мікрограмів вітаміну D допомагають посилити імунітет, зміцнити кістки і зберегти здоров'я волосся. "Коли в організмі не вистачає вітаміну D, кератиноцити у фолікулах волосся не можуть регулювати їх зростання і випадання. Тому потрібно докладати більше зусиль до відновлення", — підкреслив засновник скандинавського бренду доглядових продуктів для волосся New Nordic Карл Крістіан





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини