Головна Новини Дозвілля стиль і краса Пишногруда італійська телеведуча розбурхала мережу знімком у крихітному бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пишногруда італійська телеведуча розбурхала мережу знімком у крихітному бікіні

Перед камерою зірка позувала на березі моря у відвертому червоному купальнику

3 лютого 2022, 02:06 comments1175
Поділіться публікацією:

Зірка телеекранів з Італії Мікела Персіко спокусила свою мільйонну армію передплатників гарячим пляжним знімком. Шанувальники красуні залишилися у захваті. Так, улюблена футболіста Даніеле Ругані, модель і телеведуча Мікела Персіко опублікувала в Instagram архівний гарячий кадр. Зроблено фото ще у 2019 році.

Пишногруда італійська телеведуча розбурхала мережу знімком у крихітному бікіні

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Перед камерою зірка позувала на березі моря у відвертому червоному купальнику. Красуня похвалилася бездоганними формами, які вигідно підкреслило крихітне бікіні. Мікела стежить за фігурою та активно займається спортом, а також любить готувати. З Ругані Персіко почала зустрічатися у 2016 році, а у вересні 2020 року Мікела народила футболісту сина.

Пишногруда італійська телеведуча розбурхала мережу знімком у крихітному бікіні - фото 2

Нагадаємо, американський невролог Ерік Хазелтайн у ході кількох досліджень з'ясував, що на сексуальний потяг людини впливає безліч несвідомих факторів, одним із яких є запах тіла. Фахівець зазначив, що важливу роль у цьому процесі відіграє симетрія тіла й обличчя, адже за її допомогою можна визначити "хороші" гени, а також запах партнера. Спираючись на свої дослідження, вчений підкреслив, що за запахом і візуальними сигналами жінка здатна припустити, як виглядає чоловік і навіть визначити деякі риси його характеру.

Результати експерименту показали, що жінки орієнтуючись на сигнали, що діють на несвідомому рівні, вибирали футболки із запахом тих чоловіків, які мали найбільш симетричні риси обличчя. До речі, раніше американські вчені проводили схоже дослідження, що доводить, що жінки приємнішим вважають запах тих чоловіків, які вживають багато овочів і фруктів. Дослідники припустили, що така вибірковість пов'язана з підсвідомим прагненням жінки обрати собі здорового партнера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини