Головна Новини Дозвілля стиль і краса Патчі під очі: користь чи маркетинговий хід
commentss НОВИНИ Всі новини

Патчі під очі: користь чи маркетинговий хід

Експерти розповіли, чи допомагають патчі для очей позбавити від набряків і темних кругів, чи це лише маркетинговий хід

5 січня 2022, 14:10
Поділіться публікацією:

Останнім часом великою популярністю стали користуватися патчі для очей – спеціальні пластирі для шкіри, які позбавляють набряклості та темних кругів. Але чи дійсно вони працюють, чи це прийом маркетологів?

Патчі під очі: користь чи маркетинговий хід

Чи допомогают патчі для очей (фото з відкритих джерел)

Патчі просочені косметичним складом з високою концентрацією активних речовин, їх приклеюють під очима на 15-20 хвилин, щоб підтягнути шкіру, підвищити її еластичність та освіжити свій зовнішній вигляд. За складом засіб можна порівняти з концентратом для обличчя, тобто кількість активних інгредієнтів тут більша, ніж у будь-якому іншому продукті.

Насамперед фахівці рекомендують звертати увагу на склад цього косметологічного засобу. Якщо хочете, щоб патчі приносили ефект, вони повинні складатися зі знайомих екстрактів рослин і компонентів, наприклад, гліцерину, гіалуронової кислоти, кофеїну, пантенолу та інших.

Експерти відзначають, що користь патчі все ж таки приносять і дійсно дають миттєвий результат, але наносити на шкіру обличчя їх краще вранці, після пробудження перед нанесенням макіяжу. А ось вечірнє використання практично не має жодного сенсу — гроші на вітер!

Нагадаємо, якщо хочете, щоб ваша шкіра залишалася здоровою та красивою, тоді додайте у свій раціон один простий, але дуже корисний напій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти негативно впливають на стан вашої шкіри.

Читайте також, що пружна, еластична та доглянута шкіра є запорукою краси та здоров'я. Але як підтримувати її у такому стані? Дієтолог Нурія Діанова розповіла, який фрукт необхідно додати до свого раціону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини