Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Експерти назвали п'ять продуктів, які негативно впливають на стан вашої шкіри
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти назвали п'ять продуктів, які негативно впливають на стан вашої шкіри

Не всі продукти однаково корисні для нашої краси

11 червня 2021, 21:56
Поділіться публікацією:

Ваш раціон безпосередньо впливає не тільки на самопочуття, але і красу. Не дивно, що експерти рекомендують від певних продуктів відмовитися, щоб не страждати від наслідків, пов'язаних з їх вживанням. Вашій увазі ТОП 5 продуктів, які вкрай негативно впливають на стан вашої шкіри. Як пише портал NeBolei, не всі продукти однаково корисні для нашої краси. Є ті, які можуть стати причиною розвитку проблем зі шкірою. Тому від них, запевняють експерти, краще відмовитися або обмежити кількість в раціоні.

Експерти назвали п'ять продуктів, які негативно впливають на стан вашої шкіри

Дівчина (фото з відкритих джерел)

1. Цукор

Рафінований цукор, якщо вживати його понад норму, має дуже неприємну властивість — руйнує колагенові з'єднання епідермісу, сповільнюючи його регенерацію і провокуючи появи зморшок. Замініть цукор на мед і фрукти, а також привчайте себе пити чай і каву без цукру.  

2. Кава

До речі, про каву: улюблений напій — не найкраще частування для вашого обличчя. Вона зневоднює організм, провокуючи появу зморшок і лущення — саме тому чашку американо варто запивати рівною кількістю чистої води.

3. Алкоголь

Алкоголь шкідливий в принципі, але для краси він взагалі ворог №1 — через зловживання коктейлями можна заробити не тільки набряки, але і екзему, дерматоз, алергію, лущення, купероз і багато інших малоприємні хвороби. Голлівудський дерматолог Нігма Таліб, вважає алкоголь однієї з 4-х шкідливих харчових груп. Вона радить повністю виключити його на три тижні, щоб заспокоїти запалену шкіру, після чого дотримуватися правила 80/20.

4. Молоко

Дослідження показали, що коров'яче молоко, яке ми додаємо до мюслів, кава і п'ємо просто так, є найпоширенішою причиною появи акне в дорослому віці. Якщо це ваша проблема, спробуйте метод з попереднього пункту: приберіть молочні продукти з раціону на 21 день, після чого проаналізуйте, як змінився стан шкіри.

5. Сіль

Тут все логічно — чим більше ви вживаєте солі в будь-якому вигляді, тим більше провокуєте набряклість. Звідси і мішки під очима. Пам'ятайте, що фастфуд, ковбаси та напівфабрикати, магазинні соуси, не кажучи вже про солоної риби або снеків, — вам не друзі. Тому дозволяйте їх собі не частіше разу на тиждень.

Перегляньте свій раціон, якщо регулярно зустрічаєтеся з проблемами шкіри. Це дозволить не тільки заощадити гроші на всіляких засобах, але і відчувати себе впевненіше.

Як повідомляли раніше будь-яка дівчина мріє виглядати бездоганно, і це можливо за допомогою нехитрих процедур, які допоможуть позбутися від видимих недоліків шкіри і швидко поліпшити свій зовнішній вигляд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини