Головна Новини Дозвілля стиль і краса Люксовий бренд представив «розумну» помаду: що вона може
commentss НОВИНИ Всі новини

Люксовий бренд представив «розумну» помаду: що вона може

Ця помада може створити необхідний вам відтінок

13 січня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

В індустрії краси з'являються нові "розумні" новинки, які дивують покупців своїм дизайном і можливостями. Нещодавно люксовий бренд YSL Beauty представив помаду, яка здатна кардинально змінити ставлення жінок до процесу макіяжу. У чому її особливість?

Люксовий бренд представив «розумну» помаду: що вона може

представлена "розумна" помада / Фото: YSL

Представники бренду представили пристрій Rouge Sur Mesure ("Червоний на замовлення"), який дає можливість самостійно створювати необхідний відтінок помади для губ в обраній кольоровій гамі. Зараз доступні опції з червоними, нюдовіми, рудими та тілесними відтінками. Ця система, називається Perso, вона була в розробці цілих п'ять років.

"Розумна" помада складається з мобільного додатка і портативного пристрою у вигляді чорного блоку з кольоровими картриджами. Щоб отримати необхідний колір помади, потрібно вставити в девайс 3 капсули відповідних відтінків з лінійки YSL Beauty Velvet Cream Matte Finish і задати бажані параметри. В результаті ви отримуєте унікальний колір, який не можна придбати в магазині.

Люксовий бренд представив «розумну» помаду: що вона може - фото 2

За одне використання апарат надасть порцію помади на один раз, але знімний верх можна брати з собою, щоб коригувати макіяж протягом дня.

Поки новинка не потрапила в магазини, але на неї вже можна оформити попереднє замовлення за ціною 299 доларів (понад 8 тис. гривень). Набір змінних капсул буде коштувати 100 доларів, а в масовий продаж гаджет надійде протягом цього року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влітку 2020 року мережа ресторанів громадського харчування KFC випустила помаду зі смаком гострих крилець. Крім смачного, приємного і гостренького смаку, вона ще й дуже стійка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини