Головна Новини Дозвілля стиль і краса Louis Vuitton випустили шкарпетки за 54 тисячі гривень (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Louis Vuitton випустили шкарпетки за 54 тисячі гривень (ФОТО)

Французький будинок моди Louis Vuitton випустив набір шкарпеток, дизайн яких було взято з колекцій Вірджіла Абло

29 листопада 2021, 20:20
Поділіться публікацією:

Всесвітньо відомий французький бренд Louis Vuitton випустив набір архівних моделей шкарпеток LV Archives. Натхненням для їхнього дизайну послужили колекції, створені Вірджилом Абло — креативним директором чоловічої лінії одягу французького модного будинку Louis Vuitton, який нещодавно помер.

Louis Vuitton випустили шкарпетки за 54 тисячі гривень (ФОТО)

Louis Vuitton випустили шкарпетки за 54 тисячі гривень / Фото: hypebeast

Люксовий бренд представив набір архівних моделей шкарпеток у наборі зі знаменитою скринькою Scott з органічного скла. Вони створені з м'якого бавовняного трикотажу. У наборі 6 пар шкарпеток (SM та ML розмірів). Придбати їх можна у фірмових магазинах компанії чи на офіційному сайті бренду. Вартість набору складає 2000 доларів (понад 54 тисячі гривень).

Louis Vuitton випустили шкарпетки за 54 тисячі гривень (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що у серпні французький бренд Louis Vuitton випустив два аксесуари з нової осінньо-зимової колекції Вірджіла Абло. Перший — мініатюрна сумка у вигляді кавового стаканчика зі знімним ремінцем для носіння cross-body, другий — брелок-морквина з яскраво-зеленим бадиллям і блискавкою зі сріблястого металу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий французький будинок моди Louis Vuitton представив спеціальну валізу для кросівок. Так, дизайнери бренду подбали, щоб власникам великих гардеробів було зручно зберігати взуття. Валіза призначена для 14 пар як високих, так і низьких моделей.

Читайте також, що у січні 2020 року французький гігант моди Louis Vuitton порадував покупців не лише своїм одягом, взуттям та сумками, а й стильними гаджетами. Компанія представила новинку – нові бездротові навушники, доступні у п'яти кольорах: чорному, білому, червоному, рожевому та жовтому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини