Головна Новини Дозвілля секс Чому може не хотітися інтимної близькості
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому може не хотітися інтимної близькості

Експерти розповіли, які причини можуть викликати зниження сексуального потягу і що з цим робити

24 травня 2021, 13:10
Поділіться публікацією:

Секс — важливий складник будь-яких стосунків. Однак чимало людей періодично стикаються з проблемою зниження лібідо, що можна пояснити кількома причинами.

Чому може не хотітися інтимної близькості

Чому не хочеться сексу (фото з відкритих джерел)

Приймання ліків

Знизити сексуальний потяг може приймання певних лікарських препаратів, наприклад, антидепресантів або антигістамінних засобів. Якщо ви помітили, що ваше лібідо знизилося, тоді варто сходити до лікаря і розповісти про свою проблему, щоб вам виписали альтернативний засіб.

Проблеми зі здоров'ям

На інтимну сферу життя істотно впливає і загальний стан здоров'я, наприклад, підвищений цукор у крові або ж постійна наявність солодкого в раціоні. Це може "відключити" ген, який відповідає за статеві гормони. У такому випадку потрібно звернутися за консультацією до лікаря.

Втома і стрес

Постійний стрес і хронічна втома можуть призвести до зниження сексуального потягу, тому потрібно відновлювати свій емоційний стан. Можливо, вам потрібно поміняти обстановку, з'їздити кудись відпочити або ж навчитися правильно розподіляти свої обов'язки, щоб часу вистачало і на роботу, і на відпочинок.

Проблема у стосунках

Проблема може бути й у стосунках із партнером. Можливо, вас щось не влаштовує в сексі, але ви боїтеся у цьому зізнатися або відкрити свої бажання. Може, у ваших взаєминах згасла пристрасть. У будь-якому випадку потрібно сісти та поговорити, а не сподіватися, що проблема вирішиться сама собою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський фахівець Ерік Хазелтайн у результаті кількох досліджень дійшов висновку, що на сексуальний потяг може несвідомо впливати запах тіла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини