Головна Новини Дозвілля секс Який день тижня кращий для сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Який день тижня кращий для сексу

Рекомендуємо парам, коли вони хочуть зайнятися сексом, починати робити це вранці

3 травня 2021, 23:38 comments1220
Поділіться публікацією:

Кожна людина напевно хоч раз в житті відчувала, що сьогодні "не той час" для інтимних відносин. Вченим, нарешті, вдалося визначити в які дні краще займатися сексом, а в які — про нього забути.

Який день тижня кращий для сексу

Інтимні стосунки (фото з відкритих джерел)

Вчені з'ясували, що найкращим днем для сексу є четвер. Дослідники пояснюють це тим, що саме в цей день людський організм найбільш активно виробляє статеві гормони, пише psychologytoday.

Рекомендуємо парам, коли вони хочуть зайнятися сексом, починати робити це вранці. Маємо на увазі, що вони присвячують весь день турботі, розслабленню, складання хорошого плану, створення приємних моментів.

А в понеділок вчені навпаки рекомендують утриматися від інтиму: позначається втома через початок робочого тижня. Це негативно впливає на людину, і може навіть викликати безпричинну агресію до своєї половинки.

При цьому в суботу краще народжувати. Якщо ви зможете спрогнозувати і народити в цей день, то малюк має багато шансів стати відомим політиком і навіть президентом.

Нагадаємо, американські вчені з Університету гвельфів за допомогою дослідження з'ясували, яка риса характеру людини є "найсексуальнішої", тому що найбільше приваблює представників протилежної статі. В експерименті взяли участь понад 800 осіб. Професор психології Пет Барклай ставив респондентам питання щодо відносин, наскільки вони готові допомагати іншим, зокрема, чи можуть стати донором або пожертвувати гроші в благодійні організації та т.д. В результаті дослідження, експерти з'ясували, що безкорисливі люди, незалежно від віку і характеру, мали більший успіх на побаченнях і для них не становило жодних проблем знайти собі партнера, в порівнянні з тими, хто не мав такою якістю. Читайте більше в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини