Головна Новини Дозвілля відносини Вчені назвали найсексуальнішу рису людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали найсексуальнішу рису людини

Примітно, що мова йде не про чесність і почуття гумору

26 березня 2021, 19:15 comments1248
Поділіться публікацією:

Американські вчені з Університету Гвельфа за допомогою дослідження з'ясували, яка риса характеру людини є найбільш "сексуальною", тому що найбільше приваблює представників протилежної статі.

Вчені назвали найсексуальнішу рису людини

Названа найсексуальніша риса людини (фото з відкритих джерел)

В експерименті взяли участь понад 800 осіб. Професор психології Пет Барклай ставив респондентам питання щодо стосунків, наскільки вони готові допомагати іншим, зокрема, чи можуть стати донором або пожертвувати гроші в благодійні організації тощо. В результаті дослідження, експерти з'ясували, що безкорисливі люди, незалежно від віку і характеру, мали більший успіх на побаченнях і для них не становило жодних проблем знайти собі партнера, в порівнянні з тими, хто не мав такої якості.

Тобто, безкорисливість стала найсексуальнішою рисою характеру людини. Дослідників здивувало, що це особистісна якість залишила позаду впевненість в собі, почуття гумору і чесність, які, як правило, чоловіки й жінки, шукають у своєму супутнику життя.

Відзначається, що безкорисливість як риса характеру, як особистісна якість полегшує життя, формує абсолютно нове, позитивне мислення, змушує подивитися на світ іншими очима.

Нагадаємо, що вчені з'ясували, що кивок головою робить людину більш ніж на 30% привабливішим. Про це свідчать дані дослідження вчених Університету Хоккайдо спільно з науковими фахівцями з Університету Ямагата. Крім того, як відзначають автори роботи, кивок головою робить людину ще на 40% більше відкритішою до подальшого спілкування і знайомства.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що привернути увагу представників сильної статі можна за допомогою декількох хитрощів, якими вправно користуються жінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини