Головна Новини Дозвілля секс Як зрозуміти, що чоловікові від жінки потрібен тільки секс
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зрозуміти, що чоловікові від жінки потрібен тільки секс

Психологи розповіли, які ознаки вказують на те, що чоловікові від жінки потрібна тільки сексуальна близькість, а не стосунки

31 липня 2021, 21:25 comments1048
Поділіться публікацією:

Деякі чоловіки лише прикидаються закоханими, щоб завоювати жінку, коли вона розраховує на серйозні стосунки. Щоб не попастися на виверти таких чоловіків, психологи назвали кілька ознак, які повинні насторожити.

Як зрозуміти, що чоловікові від жінки потрібен тільки секс

Секс у стосунках / Фото: Image via Shutterstock

Ваші розмови неминуче зводяться до сексу

Якщо в розмові з чоловіком ви помічаєте, що він постійно відходить від теми й натякає на секс, то йому явно потрібна від вас лише інтимна близькість, а не ваше життя. Іншими словами, якщо шанувальника хвилює лише секс — не виключено, що так воно і є.

Ви не будуєте спільних планів

Ви можете пропонувати масу варіантів, щоб разом з чоловіком провести вихідні, але, якщо в плани не входить секс — у нього відразу з'являються термінові справи. Це повинно насторожити. Чоловік, який прагне затягнути жінку в ліжко, не стане витрачати ні гроші, ні час на прості романтичні побачення.

Він не знайомить вас зі своїми друзями

Чоловік, який не має наміру будувати серйозні стосунки, не стане знайомити жінку зі своїми друзями й тим більше з родичами. Так що майте це на увазі!

Його компліменти адресовані тільки вашій зовнішності

Чоловіки, щоб спокусити жінку, користуються багатьма приємними компліментами, наприклад: "У тебе дуже гарні очі / ноги" або "Коли ти поруч я втрачаю над собою контроль". Але перш ніж втратити пильність, запитайте себе: чи помічає ваш шанувальник ваше почуття гумору, хвилюють його ваші мрії, цілі та досягнення?

Він дратується, якщо ви відмовляєте йому в сексі

Якщо чоловіка цікавить лише секс, то він буде негативно реагувати на будь-які ваші відмовки й відмови, аж до роздратування і злості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в літню спеку секс може приносити дискомфорт. І щоб отримати максимум задоволення від близькості та урізноманітнити відчуття, варто взяти до уваги кілька простих рекомендацій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Майк

31 липня 2021, 20:33

Всегда


Новини