Головна Новини Дозвілля секс П'ять способів займатися сексом під час спеки
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять способів займатися сексом під час спеки

Секс влітку іноді стає справжнім випробуванням для багатьох пар

17 червня 2021, 03:23 comments1838
Поділіться публікацією:

У літню спеку секс може приносити дискомфорт. І щоб отримати максимум задоволення від близькості та урізноманітнити відчуття, варто взяти до уваги кілька простих рекомендацій.

П'ять способів займатися сексом під час спеки

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Секс влітку іноді стає справжнім випробуванням для багатьох пар. У Red magazine поділилися п'ятьма правилами, яких слід дотримуватися під час інтиму в спеку. Секс в прохолодному душі або ванні буде комфортніше, ніж в жаркій спальні. Оптимальна для вашого тіла температура подарує приємні відчуття. Можна прийняти контрастний душ разом, а потім перейти в іншу кімнату.

Вибирайте зручне положення в процесі сексу, де будуть обмеження дотику зі шкірою один одного, щоб організм не нагрівався. Такі пози забезпечать краще дихання. Багато пар використовують лід під час прелюдії. Якщо ви ще не грали з льодом — варто спробувати, адже екстремальний холод дарує нові відчуття.

Охолодіть кімнату перед заняттям любов'ю. Увімкніть вентилятор або кондиціонер, можна просто відкрити вікно і провітрити, щоб було більше кисню.   Покладіть простирадло на кілька годин в морозильну камеру. Перед сексом застеліть ним ліжко — це подарує незабутні відчуття.

Як ми повідомляли раніше, ні для кого не секрет, що навесні та влітку ми хочемо займатися сексом частіше, ніж взимку. Але, як виявилося, є певний місяць, коли доводиться пік популярності сексу на одну ніч. Далеко не всі люди хочуть будувати серйозні стосунки. Є й ті, хто не відмовиться від одноразової інтрижки, яка дозволить втамувати сексуальний апетит. Детальніше читайте в нашому матеріалі.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ислам

16 січня 2022, 18:52

Спасибо за статью, Христофор Колумб


Новини