Головна Новини Дозвілля секс Як зберегти секс на відстані: три способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зберегти секс на відстані: три способи

Стосунки на відстані - нелегке випробування

22 жовтня 2020, 03:00 comments3036
Поділіться публікацією:

Не всі стосунки проходять перевірку відстанню, і великою проблемою як-раз-то і є відсутність інтимного життя. Але експерти назвали три способи, за допомогою яких можна зберегти сексуальне бажання, навіть якщо ви перебуваєте далеко один від одного. Цими способами поділилося видання "Единственная".

Як зберегти секс на відстані: три способи

Традиційний секс по телефону

Один з найпоширеніших способів — секс по телефону. На початку, можна підігріти інтерес один одного за допомогою сексуальних повідомлень, вони допоможуть вам розслабитися, підключити фантазію і посилять збудження. Листування можна супроводжувати пікантними знімками або навіть скористатися веб-камерою.

Сексуальні ігри

Для більш сміливих можна пограти в сексуальні ігри. Це куди цікавіше, ніж звичайний секс по телефону. Набравши коханого, запропонуйте йому самому говорити вам де і як ви будете себе пестити. Перевага цієї забави в тому, що ви все більше і більше будете дізнаватися бажання і переваги один одного, потім ви можете помінятися ролями.

Парні іграшки

Ми живемо в прогресивний час, тому за допомогою спеціальних пристосувань можна зайнятися сексом навіть перебуваючи далеко один від одного. Є навіть таке поняття, як "теледільдоніка" — технологія, яка використовується для сексу на відстані, в якій температурні та інші відчуття передаються між партнерами через двосторонню лінію зв'язку. Реалізується вона за допомогою сексуальної іграшки, керованої комп'ютером, яка доповнює технологію телеприсутності відчуттям сексуального контакту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки калорій ви спалюєте під час сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини