Головна Новини Дозвілля секс Скільки калорій ви спалюєте під час сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки калорій ви спалюєте під час сексу

Незважаючи на найкращі наміри, життя часто може заважати нашим планам схуднути на кілька кілограм. Але є і хороші новини: вечірній секс замінить пропущене тренування й доставить набагато більше задоволення!

20 жовтня 2020, 17:20 comments5191
Поділіться публікацією:


Скільки калорій ви спалюєте під час сексу

Фото: lifehacker.ru

Регулярні заняття сексом мають безліч переваг для здоров'я — від поліпшення серцево-судинної системи до спалювання калорій. Насправді, згідно з даними Perfect Fit, секс і прелюдія спалюють стільки ж калорій (іноді й більше), що і середньостатистичне заняття в тренажерному залі.

В середньому дослідження показало, що 25 хвилин сексу спалює 69 калорій у жінок і 100 калорій у чоловіків. Також не варто забувати, що вагінальний секс збільшує частоту серцевих скорочень і опрацьовує м'язи всього тіла. Але є й інші, більш суттєві "спалювачі калорій", крім проникаючого сексу. Пристрасні поцілунки зажадають у організму до 230 калорій за кожні півгодини, що приблизно відповідає тому, скільки ви спалите за півгодини бігу.

Дослідження також виявило:

·          заняття оральним сексом спалюють 100 калорій кожні півгодини;

·          мануальний секс може спалювати 100 калорій на годину;

·          масаж партнера спалює 80 калорій на годину;

·          45 хвилин мастурбації можуть спалити до 70 калорій.

·          навіть ваші стогони під час сексу спалюють калорії — від 18 до 30.

Пози для сексу також можуть впливати на спалювання калорій. Жінки спалюють до 122 калорій за півгодини в ролі наїзниці, оскільки для цієї позиції потрібно набагато більше рухів і основної роботи. Собачий стиль спалює менше калорій для жінок, складаючи 98 за півгодини.

Незалежно від того, на якій сексуальної позиції ви зупинитеся, більшість положень спалюють стільки ж калорій, як 30-хвилинна прогулянка. Так що не переживайте, якщо сьогодні вранці ви пропустили урок пілатеса. Просто майте на увазі, що кількість спалюваних калорій у всіх різна й залежить від загального стану серцево-судинної системи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини