Головна Новини Дозвілля секс Вчені з'ясували, який секс люди вважають найкращим у своєму житті
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені з'ясували, який секс люди вважають найкращим у своєму житті

Для початку вчені опитали кілька тисяч людей і виділили тих, хто стверджував, що вони мали дивовижний, неймовірний і незабутній сексуальний досвід.

15 грудня 2021, 02:10
Поділіться публікацією:

Який секс ви могли б назвати найкращим у своєму житті? Не поспішайте з відповіддю, тому що ми питаємо не про секс із найкрасивішою дівчиною і не про те, що тривало довше і був найбурхливішим. Ні, найкращий – це той, який приніс найбільше задоволення.

Вчені з'ясували, який секс люди вважають найкращим у своєму житті

Сексуальні фантазії (фото з відкритих джерел)

Так ось, канадські вчені з Оттави в 2020 замахнулися на амбітний проєкт, пише Maxim. Вони вирішили дізнатися, що таке найкращий секс у житті. Чи має цей досвід набір інгредієнтів чи певну формулу? Може, певна кількість оргазмів або якихось особливих способів їх досягти? Для початку вчені опитали кілька тисяч людей і виділили тих, хто стверджував, що вони мали дивовижний, неймовірний і незабутній сексуальний досвід. А потім розпитали, що саме діялося. Так виявилося, що відбувалося зовсім різне, але всі опитані зійшлися на трьох пунктах!

Уяви собі, сучасне дослідження показало, що одна з десяти людей у сучасному світі під час сексу примудряється перевірити телефон. При цьому абсолютна більшість у цей момент ще й думає про якісь проблеми, події попереднього дня, намагається уявити майбутнє. Ні, під час ідеального сексу ви відчуваєте збудження та ні про що не думаєте. Решта вилітають із голови. Ось так то. Виявилося, що найкращий секс у нас відбувається з людьми, які нам, скажімо, не зовсім чужі. Ми або в них уже давно закохані, або раптом відчули, що зараз все серйозно. Причому це справедливо як жінок, так чоловіків.

Нагадаємо, секс знаменитості фантазувати цілком нормально. До того ж це досить поширене сексуальне бажання. Британський психолог Мішель Доетрі пояснює, чому може виникнути така еротична мрія. Цікаво, що це не просто досить поширена еротична фантазія, але й одна з найнеймовірніших таких фантазій, що не втілиться в життя з ймовірністю 99,9%. І на те є зрозумілі причини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини