Головна Новини Дозвілля секс Мрія про секс із знаменитістю: психолог пояснює, що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Мрія про секс із знаменитістю: психолог пояснює, що це означає

Цікаво, що це не просто досить поширена еротична фантазія, але й одна з найнеймовірніших таких фантазій, що не втілиться в життя з ймовірністю 99,9%.

11 грудня 2021, 06:46
Поділіться публікацією:

Фантазувати про секс зі знаменитістю абсолютно нормально. До того ж це досить поширене сексуальне бажання. Британський психолог Мішель Доетрі пояснює, чому може виникнути така еротична мрія. Цікаво, що це не просто досить поширена еротична фантазія, але й одна з найнеймовірніших таких фантазій, що не втілиться в життя з ймовірністю 99,9%. І на те є зрозумілі причини.

Мрія про секс із знаменитістю: психолог пояснює, що це означає

Сексуальні фантазії (фото з відкритих джерел)

Відомо, що знаменитості, особливо жінки, старанно доглядають себе і тому сексуально привабливі. Зазвичай вони мають цілу команду, яка працює над бездоганним і бажаним чином: стилісти, іміджмейкери, перукарі, візажисти, масажисти, косметологи, хірурги, тренера, кухарі та інші причетні до краси зірок.

Бажати близькості з такою людиною цілком природно, а фантазія цього допомагає підвищити самооцінку. Це найменш шкідливі мрії, ніж ті, які пов'язані з жінками, що знаходяться поруч, і можуть своєю поведінкою завдати психологічної травми. Такі недосяжні об'єкти ваших сексуальних фантазій лише підігрівають спрагу і нічого більше не можуть обіцяти. Тож далі мрії справи не заходять.

Нагадаємо,  як стосовно сексу в холодну пору року? Розпалити вогонь пристрасті можна тоді, коли за вікном сніг. Ось 7 порад, які допоможуть покращити сексуальну близькість узимку. Тьмяне світло, що розсіюється, має заспокійливий ефект. Свічки асоціюються із романтикою. При такому освітленні ви зможете дивитися в очі партнеру та не соромитися. Теплі шкарпетки Вчені з'ясували, що шкарпетки важливі не тільки для збереження тепла, але й для досягнення оргазму! Шкарпетки асоціюються з комфортом, а ця емоція позбавляє тривожності. Показники досягнення жінками оргазму збільшилися на 30% після того, як вони стали надягати під час сексу шкарпетки.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини