Головна Новини Дозвілля секс Вчені назвали вагому причину займатися сексом хоча б раз на тиждень
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали вагому причину займатися сексом хоча б раз на тиждень

Той, хто займається сексом хоча б 2-3 рази на тиждень, не тільки відчуває себе молодим, але і виглядає свіжим і енергійним

20 травня 2021, 06:35 comments1184
Поділіться публікацією:

З віком багато в нашому тілі змінюється. Шкіра стає блідою, вага йде з великими труднощами, стають помітними ознаки старіння у вигляді зморшок і складок. Через це з'явилася ціла косметична індустрія. Але вчені переконані, що секс може замінити всі ці цінні кошти.

Вчені назвали вагому причину займатися сексом хоча б раз на тиждень

Відносини (фото з відкритих джерел)

На щастя, є більш дешеві методи омолодження. Одне дослідження показало, що можна зберегти молодість іншим безкоштовним способом. Як пише Sex MissFit, йдеться про секс. Розповідаємо, чому секс кілька разів на тиждень допомагає нам виглядати молодше, бадьоріше і свіжими.

Секс, мабуть, найприємніша річ на світі. Не тільки тому, що палкі хвилини на простирадлах окриляють нас гормонами щастя: вони також допомагають нам виглядати молодше. Британський психолог, доктор Девід Вікс під час досліджень зміг встановити, що інтимна близькість має прямий вплив на нашу зовнішність.

Експерт зміг визначити, що пари, які займалися сексом 3 рази в тиждень і більше, виглядали на 10 років молодше. Чому? З одного боку, під час сексу виділяється гормон серотонін, який знижує стрес (важливий фактор, що змушує нас виглядати старше) і, таким чином, робить обличчя свіжим. Крім того, інтимні стосунки — справжній підсилювач імунної системи, а також стимулюють кровообіг. А хороший кровообіг забезпечує сяйво і гарантує, що блідий, тьмяний колір обличчя, який з'являється з віком, зникне. І особа поверне собі рум'яний молодий вид.

Але це ще не все. Доктор Вікс також пише, що пари, які займаються сексом кілька разів на тиждень, легше підтримують форму, тонус і звертають увагу на свою зовнішність, і, звичайно, також на свого партнера. Сам по собі секс — це справжнє тренування, тому що він опрацьовує м'язи, прискорює пульс, спалює калорії, викликає потовиділення. Під час бігу або в тренажерному залі відбувається те ж саме.

Той, хто займається сексом хоча б 2-3 рази на тиждень, не тільки відчуває себе молодим, але і виглядає свіжим і енергійним. Між іншим, гормональний баланс також виграє від регулярних статевих актів, тому забруднення шкіри, закупорені пори, запалення і т.д. з'являтимуться все рідше.

Нагадаємо, дослідники кажуть, що секс приносить не тільки задоволення, але ще і позитивно впливає на емоційний і фізичний стан людини. Але як виявилося, його відсутність також має позитивні сторони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини