Головна Новини Дозвілля секс Вчені назвали новий стандарт чоловічої гідності
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали новий стандарт чоловічої гідності

Зараз стандарти став менше

7 жовтня 2020, 17:32 comments18088
Поділіться публікацією:

Визначено новий стандарт довжини чоловічого члена. Про це повідомляє "Газета по-українськи" з посиланням на дослідження каліфорнійських вчених.

Вчені назвали новий стандарт чоловічої гідності

Відповідно до проведених досліджень, новим стандартом чоловічої гідності прийнято вважати довжину від 12,9 сантиметра до 13,9 сантиметра. Раніше стандартним показником був результат в районі 16 сантиметрів.

Таку різницю вчені пояснюють тим, що в попередніх дослідженнях чоловікам вірили на слово, а зараз вже проводили відповідні заміри. Також в цій праці описані і переваги жінок, який розмір їм подобається найбільше.

Найпривабливішим вийшов розмір 16,4 сантиметра, але це для разових зустрічей. Для статевих відносин на тривалому ділянці оптимальний розмір становить 15 сантиметрів.

Раніше "Коментарі" публікували десять випадків, в яких жінка хоче сексу найбільше.

Паралельно важливо пам'ятати, що в будь-щасливі моменти життя жінка навряд чи відмовиться від статевого контакту, щоб ще більше прикрасити свято. Також не варто забувати про періоди стресу і ревнощів (так, такі фази в житті також бувають), і тоді секс просто допоможе поліпшити ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини